VisualPub - Posterit

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VisualPub - Posterit
Private companiesCoal Mining • VisualPub - Posterit

Contactgegevens VisualPub - Posterit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VisualPub - Posterit: address, phone, fax, email, website, opening hours

VisualPub - Posterit

Regio (region): Ere B-7500 - BE, België

Adres (address): 22 rue de Willemeau, België

Telefoon (phone): +32 69 64 12 19 +32 69 64 12 19

Fax (fax): +32 69 64 70 20 +32 69 64 70 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VisualPub - Posterit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VisualPub - Posterit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VisualPub - Posterit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VisualPub - Posterit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VisualPub - Posterit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VisualPub - Posterit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VisualPub - Posterit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VisualPub - Posterit
Products information VisualPub - Posterit

BTW identificatienummer (tax): BE03964385986
Ondernemingsnummer: 8571777343
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VisualPub - Posterit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VisualPub - Posterit
(Get full report from official database of BE for VisualPub - Posterit)

Aanvulling soorten activiteiten voor VisualPub - Posterit
Addition kinds of activities for VisualPub - Posterit

284299. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
01190104. Mosterdzaadboerderij | Mustard seed farm
01749902. Citroenbos | Lemon grove
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
44829904. Spoorwegen | Railroad ferries
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
79930203. Pinball machine | Pinball machine

Werken bij VisualPub - Posterit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VisualPub - Posterit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VisualPub - Posterit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VisualPub - Posterit. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van VisualPub - Posterit in sociale netwerken
Look for responds of VisualPub - Posterit in social networks

Lees alle opmerkingen voor VisualPub - Posterit. Laat een reactie achter voor VisualPub - Posterit. VisualPub - Posterit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VisualPub - Posterit. Leave a respond for VisualPub - Posterit. VisualPub - Posterit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VisualPub - Posterit op de google maps. Adres en contacten VisualPub - Posterit
Location of VisualPub - Posterit on the google maps. Address and contacts of VisualPub - Posterit

Andere gerelateerde bedrijven als come VisualPub - Posterit VisualPub - Posterit: Balieux Clarence | IMMO BRUSSELS BROKERS | Bergelen | Vantomme Kantoor BVBA | 3DIGIT

Other related companies as VisualPub - Posterit: Balieux Clarence | IMMO BRUSSELS BROKERS | Bergelen | Vantomme Kantoor BVBA | 3DIGIT

VisualPub - Posterit is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Ere B-7500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VisualPub - Posterit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03964385986. Het bedrijf VisualPub - Posterit bevindt zich op het adres: 22 rue de Willemeau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VisualPub - Posterit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VisualPub - Posterit is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VisualPub - Posterit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VisualPub - Posterit, openstaande posities, locatie van VisualPub - Posterit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VisualPub - Posterit is a company, that was registered 2010 in Ere B-7500 - BE region, Belgium. Full name of company is VisualPub - Posterit, company assigned to the tax number BE03964385986. The company VisualPub - Posterit is located at the address: 22 rue de Willemeau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VisualPub - Posterit were not found.
The main activity of VisualPub - Posterit is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VisualPub - Posterit is not available. You also can look at reviews of VisualPub - Posterit, open positions, location of VisualPub - Posterit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VisualPub - Posterit, Ere B-7500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VisualPub - Posterit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VisualPub - Posterit, Ere B-7500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VisualPub - Posterit, employees, financial statistics.