IMMO BRUSSELS BROKERS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • IMMO BRUSSELS BROKERS
Private companiesCoal Mining • IMMO BRUSSELS BROKERS

Contactgegevens IMMO BRUSSELS BROKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO BRUSSELS BROKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO BRUSSELS BROKERS

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Jetse laan 142-144,1090, België

Telefoon (phone): 02 427 71 38 02 427 71 38

Fax (fax): 02 427 15 82 02 427 15 82

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO BRUSSELS BROKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO BRUSSELS BROKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO BRUSSELS BROKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO BRUSSELS BROKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO BRUSSELS BROKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO BRUSSELS BROKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO BRUSSELS BROKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO BRUSSELS BROKERS
Products information IMMO BRUSSELS BROKERS

BTW identificatienummer (tax): BE04728485107
Ondernemingsnummer: 9948913574
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in IMMO BRUSSELS BROKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO BRUSSELS BROKERS
(Get full report from official database of BE for IMMO BRUSSELS BROKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO BRUSSELS BROKERS
Addition kinds of activities for IMMO BRUSSELS BROKERS

608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant

Werken bij IMMO BRUSSELS BROKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO BRUSSELS BROKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO BRUSSELS BROKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO BRUSSELS BROKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van IMMO BRUSSELS BROKERS in sociale netwerken
Look for responds of IMMO BRUSSELS BROKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO BRUSSELS BROKERS. Laat een reactie achter voor IMMO BRUSSELS BROKERS. IMMO BRUSSELS BROKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO BRUSSELS BROKERS. Leave a respond for IMMO BRUSSELS BROKERS. IMMO BRUSSELS BROKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO BRUSSELS BROKERS op de google maps. Adres en contacten IMMO BRUSSELS BROKERS
Location of IMMO BRUSSELS BROKERS on the google maps. Address and contacts of IMMO BRUSSELS BROKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO BRUSSELS BROKERS IMMO BRUSSELS BROKERS: GODEFROID J-M SPRL | ELECTRO ENTREPRISE-ELECTRO ONDERNEMING NV | Pottier Bernard | univesa | STREEL SPRL

Other related companies as IMMO BRUSSELS BROKERS: GODEFROID J-M SPRL | ELECTRO ENTREPRISE-ELECTRO ONDERNEMING NV | Pottier Bernard | univesa | STREEL SPRL

IMMO BRUSSELS BROKERS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO BRUSSELS BROKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04728485107. Het bedrijf IMMO BRUSSELS BROKERS bevindt zich op het adres: Jetse laan 142-144,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 266,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IMMO BRUSSELS BROKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO BRUSSELS BROKERS is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO BRUSSELS BROKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO BRUSSELS BROKERS, openstaande posities, locatie van IMMO BRUSSELS BROKERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

IMMO BRUSSELS BROKERS is a company, that was registered 2002 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is IMMO BRUSSELS BROKERS, company assigned to the tax number BE04728485107. The company IMMO BRUSSELS BROKERS is located at the address: Jetse laan 142-144,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 266,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IMMO BRUSSELS BROKERS were not found.
The main activity of IMMO BRUSSELS BROKERS is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO BRUSSELS BROKERS is not available. You also can look at reviews of IMMO BRUSSELS BROKERS, open positions, location of IMMO BRUSSELS BROKERS on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO BRUSSELS BROKERS, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO BRUSSELS BROKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO BRUSSELS BROKERS, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO BRUSSELS BROKERS, employees, financial statistics.