STREEL SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • STREEL SPRL
Private companiesCoal Mining • STREEL SPRL

Contactgegevens STREEL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STREEL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STREEL SPRL

Regio (region): ENGIS, LIEGE 4480 - BE, België

Adres (address): Rue de la Croix rouge, 11, België

Telefoon (phone): 32 4 275 73 38 32 4 275 73 38

Fax (fax): +32 (55) 848-28-28 +32 (55) 848-28-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STREEL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STREEL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STREEL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STREEL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STREEL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STREEL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STREEL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STREEL SPRL
Products information STREEL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01481475830
Ondernemingsnummer: 1922851562
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in STREEL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STREEL SPRL
(Get full report from official database of BE for STREEL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STREEL SPRL
Addition kinds of activities for STREEL SPRL

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
37990303. Midget auto's, power driven | Midget autos, power driven
51819900. Bier en aal, nec | Beer and ale, nec
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
60199903. Nationale Credit Union Administration (ncua) | National credit union administration (ncua)

Werken bij STREEL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STREEL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STREEL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STREEL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

Zoek naar antwoorden van STREEL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of STREEL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STREEL SPRL. Laat een reactie achter voor STREEL SPRL. STREEL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STREEL SPRL. Leave a respond for STREEL SPRL. STREEL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STREEL SPRL op de google maps. Adres en contacten STREEL SPRL
Location of STREEL SPRL on the google maps. Address and contacts of STREEL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come STREEL SPRL STREEL SPRL: DINA'S CLEANING | Bara Plastic SPRL | Imex Publidecor | JPDC CONSULT | di pinto

Other related companies as STREEL SPRL: DINA'S CLEANING | Bara Plastic SPRL | Imex Publidecor | JPDC CONSULT | di pinto

STREEL SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio ENGIS, LIEGE 4480 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STREEL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01481475830. Het bedrijf STREEL SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Croix rouge, 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in STREEL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STREEL SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STREEL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STREEL SPRL, openstaande posities, locatie van STREEL SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STREEL SPRL is a company, that was registered 2004 in ENGIS, LIEGE 4480 - BE region, Belgium. Full name of company is STREEL SPRL, company assigned to the tax number BE01481475830. The company STREEL SPRL is located at the address: Rue de la Croix rouge, 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in STREEL SPRL were not found.
The main activity of STREEL SPRL is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STREEL SPRL is not available. You also can look at reviews of STREEL SPRL, open positions, location of STREEL SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STREEL SPRL, ENGIS, LIEGE 4480 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STREEL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STREEL SPRL, ENGIS, LIEGE 4480 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STREEL SPRL, employees, financial statistics.