AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA

Contactgegevens AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Noordstraat 27,8500, België

Telefoon (phone): 056 36 09 95 056 36 09 95

Fax (fax): 056 36 09 97 056 36 09 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA
Products information AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07999664306
Ondernemingsnummer: 7478637695
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA
(Get full report from official database of BE for AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA
Addition kinds of activities for AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA

249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
39990806. Kerstboom ornamenten, behalve elektrische en glas | Christmas tree ornaments, except electrical and glass
44999904. Pilootschepen in en uit de haven | Piloting vessels in and out of harbors
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials

Werken bij AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. Laat een reactie achter voor AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. Leave a respond for AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA. AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA op de google maps. Adres en contacten AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA
Location of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA on the google maps. Address and contacts of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: Groenenhoek | Partner 2000 SPRL | De Rijcke NV | Toerisme Oost-Vlaanderen VZW | Steenbakkerij Hove Kleiproducten B.V.B.A.

Other related companies as AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA: Groenenhoek | Partner 2000 SPRL | De Rijcke NV | Toerisme Oost-Vlaanderen VZW | Steenbakkerij Hove Kleiproducten B.V.B.A.

AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07999664306. Het bedrijf AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA bevindt zich op het adres: Noordstraat 27,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, openstaande posities, locatie van AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is a company, that was registered 1995 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, company assigned to the tax number BE07999664306. The company AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is located at the address: Noordstraat 27,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA were not found.
The main activity of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA is not available. You also can look at reviews of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, open positions, location of AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUARIUM-CENTER KORTRIJK BVBA, employees, financial statistics.