Groenenhoek

Contactgegevens Groenenhoek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groenenhoek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groenenhoek

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Sint-Bernardse Steenweg 1340,2660, België

Telefoon (phone): 03 827 59 74 03 827 59 74

Fax (fax): +32 (82) 227-29-27 +32 (82) 227-29-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groenenhoek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groenenhoek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groenenhoek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groenenhoek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groenenhoek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groenenhoek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groenenhoek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groenenhoek
Products information Groenenhoek

BTW identificatienummer (tax): BE01280700683
Ondernemingsnummer: 8011749267
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Groenenhoek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groenenhoek
(Get full report from official database of BE for Groenenhoek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groenenhoek
Addition kinds of activities for Groenenhoek

10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
22210103. Dekbedden en dekbedden, kunstmatige vezels en zijden | Comforters and quilts, manmade fiber and silk
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
38270102. Boroscopes | Boroscopes
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture

Werken bij Groenenhoek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groenenhoek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groenenhoek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groenenhoek. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

 • allround technieker (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

 • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

 • Jobstudent (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

 • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

 • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

 • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: SIDA

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van Groenenhoek in sociale netwerken
Look for responds of Groenenhoek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groenenhoek. Laat een reactie achter voor Groenenhoek. Groenenhoek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groenenhoek. Leave a respond for Groenenhoek. Groenenhoek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groenenhoek op de google maps. Adres en contacten Groenenhoek
Location of Groenenhoek on the google maps. Address and contacts of Groenenhoek

Andere gerelateerde bedrijven als come Groenenhoek Groenenhoek: I3 NV | Aco-Drain NV | Pieter Porters Decorations NV | Debouver Karl-Heinz | Tehuis voor Schipperskinderen

Other related companies as Groenenhoek: I3 NV | Aco-Drain NV | Pieter Porters Decorations NV | Debouver Karl-Heinz | Tehuis voor Schipperskinderen

Groenenhoek is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Groenenhoek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280700683. Het bedrijf Groenenhoek bevindt zich op het adres: Sint-Bernardse Steenweg 1340,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Groenenhoek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groenenhoek is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groenenhoek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groenenhoek, openstaande posities, locatie van Groenenhoek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groenenhoek is a company, that was registered 1987 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Groenenhoek, company assigned to the tax number BE01280700683. The company Groenenhoek is located at the address: Sint-Bernardse Steenweg 1340,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Groenenhoek were not found.
The main activity of Groenenhoek is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Groenenhoek is not available. You also can look at reviews of Groenenhoek, open positions, location of Groenenhoek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groenenhoek, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groenenhoek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groenenhoek, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groenenhoek, employees, financial statistics.