Aquarium Goldfish Express BVBA

Contactgegevens Aquarium Goldfish Express BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquarium Goldfish Express BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquarium Goldfish Express BVBA

Regio (region): HOEGAARDEN, België

Adres (address): BLEYVELDSTR 19,3320, België

Telefoon (phone): 016 76 58 02 016 76 58 02

Fax (fax): 016 76 58 55 016 76 58 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquarium Goldfish Express BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquarium Goldfish Express BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquarium Goldfish Express BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquarium Goldfish Express BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquarium Goldfish Express BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquarium Goldfish Express BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquarium Goldfish Express BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquarium Goldfish Express BVBA
Products information Aquarium Goldfish Express BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08962066650
Ondernemingsnummer: 6806274414
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aquarium Goldfish Express BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquarium Goldfish Express BVBA
(Get full report from official database of BE for Aquarium Goldfish Express BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquarium Goldfish Express BVBA
Addition kinds of activities for Aquarium Goldfish Express BVBA

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing

Werken bij Aquarium Goldfish Express BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquarium Goldfish Express BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquarium Goldfish Express BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquarium Goldfish Express BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van Aquarium Goldfish Express BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aquarium Goldfish Express BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquarium Goldfish Express BVBA. Laat een reactie achter voor Aquarium Goldfish Express BVBA. Aquarium Goldfish Express BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquarium Goldfish Express BVBA. Leave a respond for Aquarium Goldfish Express BVBA. Aquarium Goldfish Express BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquarium Goldfish Express BVBA op de google maps. Adres en contacten Aquarium Goldfish Express BVBA
Location of Aquarium Goldfish Express BVBA on the google maps. Address and contacts of Aquarium Goldfish Express BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquarium Goldfish Express BVBA Aquarium Goldfish Express BVBA: Descamps Dekoratie NV | De voorzorg Federatie der Zelfstandigen | Access Platforms NV | Lettra Design BVBA | VTA

Other related companies as Aquarium Goldfish Express BVBA: Descamps Dekoratie NV | De voorzorg Federatie der Zelfstandigen | Access Platforms NV | Lettra Design BVBA | VTA

Aquarium Goldfish Express BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio HOEGAARDEN, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquarium Goldfish Express BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08962066650. Het bedrijf Aquarium Goldfish Express BVBA bevindt zich op het adres: BLEYVELDSTR 19,3320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aquarium Goldfish Express BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquarium Goldfish Express BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquarium Goldfish Express BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquarium Goldfish Express BVBA, openstaande posities, locatie van Aquarium Goldfish Express BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aquarium Goldfish Express BVBA is a company, that was registered 2007 in HOEGAARDEN region, Belgium. Full name of company is Aquarium Goldfish Express BVBA, company assigned to the tax number BE08962066650. The company Aquarium Goldfish Express BVBA is located at the address: BLEYVELDSTR 19,3320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 727,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aquarium Goldfish Express BVBA were not found.
The main activity of Aquarium Goldfish Express BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquarium Goldfish Express BVBA is not available. You also can look at reviews of Aquarium Goldfish Express BVBA, open positions, location of Aquarium Goldfish Express BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquarium Goldfish Express BVBA, HOEGAARDEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquarium Goldfish Express BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquarium Goldfish Express BVBA, HOEGAARDEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquarium Goldfish Express BVBA, employees, financial statistics.