Lettra Design BVBA

Contactgegevens Lettra Design BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lettra Design BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lettra Design BVBA

Regio (region): Halen, België

Adres (address): Stadsbeemd 1017,3545, België

Telefoon (phone): 013 44 44 29; 013 46 18 20 013 44 44 29; 013 46 18 20

Fax (fax): 013 46 18 20 013 46 18 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lettra Design BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lettra Design BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lettra Design BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lettra Design BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lettra Design BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lettra Design BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lettra Design BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lettra Design BVBA
Products information Lettra Design BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03839141845
Ondernemingsnummer: 3234619140
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lettra Design BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lettra Design BVBA
(Get full report from official database of BE for Lettra Design BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lettra Design BVBA
Addition kinds of activities for Lettra Design BVBA

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
841201. Kunstgallerij | Art gallery
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
30899902. Aquarium accessoires, kunststoffen | Aquarium accessories, plastics
30899923. Toiletten, draagbare chemicaliën: kunststoffen | Toilets, portable chemical: plastics
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation

Werken bij Lettra Design BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lettra Design BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lettra Design BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lettra Design BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • CAD Specialist (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Lettra Design BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lettra Design BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lettra Design BVBA. Laat een reactie achter voor Lettra Design BVBA. Lettra Design BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lettra Design BVBA. Leave a respond for Lettra Design BVBA. Lettra Design BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lettra Design BVBA op de google maps. Adres en contacten Lettra Design BVBA
Location of Lettra Design BVBA on the google maps. Address and contacts of Lettra Design BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lettra Design BVBA Lettra Design BVBA: FOTO FRANK BONNEURE CV | A.T.S. NV | Assoc Interim SA | Dienst vr Gezins- en Bejaardenhulp | The Factory

Other related companies as Lettra Design BVBA: FOTO FRANK BONNEURE CV | A.T.S. NV | Assoc Interim SA | Dienst vr Gezins- en Bejaardenhulp | The Factory

Lettra Design BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Halen, België. De volledige naam van het bedrijf is Lettra Design BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03839141845. Het bedrijf Lettra Design BVBA bevindt zich op het adres: Stadsbeemd 1017,3545. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lettra Design BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lettra Design BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lettra Design BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lettra Design BVBA, openstaande posities, locatie van Lettra Design BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lettra Design BVBA is a company, that was registered 2008 in Halen region, Belgium. Full name of company is Lettra Design BVBA, company assigned to the tax number BE03839141845. The company Lettra Design BVBA is located at the address: Stadsbeemd 1017,3545. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lettra Design BVBA were not found.
The main activity of Lettra Design BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lettra Design BVBA is not available. You also can look at reviews of Lettra Design BVBA, open positions, location of Lettra Design BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lettra Design BVBA, Halen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lettra Design BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lettra Design BVBA, Halen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lettra Design BVBA, employees, financial statistics.