Fondation Prométhéa ASBL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Fondation Prométhéa ASBL
Private companiesAmusement and Recreation Services • Fondation Prométhéa ASBL

Contactgegevens Fondation Prométhéa ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Prométhéa ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Prométhéa ASBL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Eendrachtstraat 60,1050, België

Telefoon (phone): 02 513 78 27 02 513 78 27

Fax (fax): 02 502 26 57 02 502 26 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Prométhéa ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Prométhéa ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Prométhéa ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Prométhéa ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Prométhéa ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Prométhéa ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Prométhéa ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Prométhéa ASBL
Products information Fondation Prométhéa ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01118103027
Ondernemingsnummer: 1714385986
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Fondation Prométhéa ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Prométhéa ASBL
(Get full report from official database of BE for Fondation Prométhéa ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Prométhéa ASBL
Addition kinds of activities for Fondation Prométhéa ASBL

01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
14110104. Kalksteen, afmeting-steengroeven | Limestone, dimension-quarrying
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
76992701. Poppen en accessoires repareren | Doll and accessory repair

Werken bij Fondation Prométhéa ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Prométhéa ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Prométhéa ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Prométhéa ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Fondation Prométhéa ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Prométhéa ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Prométhéa ASBL. Laat een reactie achter voor Fondation Prométhéa ASBL. Fondation Prométhéa ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Prométhéa ASBL. Leave a respond for Fondation Prométhéa ASBL. Fondation Prométhéa ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Prométhéa ASBL op de google maps. Adres en contacten Fondation Prométhéa ASBL
Location of Fondation Prométhéa ASBL on the google maps. Address and contacts of Fondation Prométhéa ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Prométhéa ASBL Fondation Prométhéa ASBL: JANSSENS GUIDO | NETTOSERVICE SPRL | Arnaud's Liftservice | Gevan Interieur | VLEESWAREN DE WULF

Other related companies as Fondation Prométhéa ASBL: JANSSENS GUIDO | NETTOSERVICE SPRL | Arnaud's Liftservice | Gevan Interieur | VLEESWAREN DE WULF

Fondation Prométhéa ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Prométhéa ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01118103027. Het bedrijf Fondation Prométhéa ASBL bevindt zich op het adres: Eendrachtstraat 60,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fondation Prométhéa ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Prométhéa ASBL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Prométhéa ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Prométhéa ASBL, openstaande posities, locatie van Fondation Prométhéa ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fondation Prométhéa ASBL is a company, that was registered 2012 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Fondation Prométhéa ASBL, company assigned to the tax number BE01118103027. The company Fondation Prométhéa ASBL is located at the address: Eendrachtstraat 60,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fondation Prométhéa ASBL were not found.
The main activity of Fondation Prométhéa ASBL is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Prométhéa ASBL is not available. You also can look at reviews of Fondation Prométhéa ASBL, open positions, location of Fondation Prométhéa ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Prométhéa ASBL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Prométhéa ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Prométhéa ASBL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Prométhéa ASBL, employees, financial statistics.