NETTOSERVICE SPRL

Contactgegevens NETTOSERVICE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOSERVICE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOSERVICE SPRL

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): Rue Bon Espoir 18,4040, België

Telefoon (phone): 04 278 13 29; 04 278 13 39 04 278 13 29; 04 278 13 39

Fax (fax): 04 278 14 16 04 278 14 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOSERVICE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOSERVICE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOSERVICE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOSERVICE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOSERVICE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOSERVICE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOSERVICE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOSERVICE SPRL
Products information NETTOSERVICE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07249847412
Ondernemingsnummer: 2762756347
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in NETTOSERVICE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOSERVICE SPRL
(Get full report from official database of BE for NETTOSERVICE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOSERVICE SPRL
Addition kinds of activities for NETTOSERVICE SPRL

513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
51370410. portemonnees | Purses
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij NETTOSERVICE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOSERVICE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOSERVICE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOSERVICE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

Zoek naar antwoorden van NETTOSERVICE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of NETTOSERVICE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOSERVICE SPRL. Laat een reactie achter voor NETTOSERVICE SPRL. NETTOSERVICE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOSERVICE SPRL. Leave a respond for NETTOSERVICE SPRL. NETTOSERVICE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOSERVICE SPRL op de google maps. Adres en contacten NETTOSERVICE SPRL
Location of NETTOSERVICE SPRL on the google maps. Address and contacts of NETTOSERVICE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOSERVICE SPRL NETTOSERVICE SPRL: Dekeyser Caroline | J C BOECKX | Hispano America | Indobel Import-Distribution SPRL | Delava Joseph

Other related companies as NETTOSERVICE SPRL: Dekeyser Caroline | J C BOECKX | Hispano America | Indobel Import-Distribution SPRL | Delava Joseph

NETTOSERVICE SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOSERVICE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07249847412. Het bedrijf NETTOSERVICE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Bon Espoir 18,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NETTOSERVICE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NETTOSERVICE SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOSERVICE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOSERVICE SPRL, openstaande posities, locatie van NETTOSERVICE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NETTOSERVICE SPRL is a company, that was registered 2015 in Herstal region, Belgium. Full name of company is NETTOSERVICE SPRL, company assigned to the tax number BE07249847412. The company NETTOSERVICE SPRL is located at the address: Rue Bon Espoir 18,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NETTOSERVICE SPRL were not found.
The main activity of NETTOSERVICE SPRL is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOSERVICE SPRL is not available. You also can look at reviews of NETTOSERVICE SPRL, open positions, location of NETTOSERVICE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOSERVICE SPRL, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOSERVICE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOSERVICE SPRL, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOSERVICE SPRL, employees, financial statistics.