August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant
Private companiesEducational Services • August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant

Contactgegevens August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: address, phone, fax, email, website, opening hours

August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Donystraat 14,3300, België

Telefoon (phone): 016 81 98 78; 0496 64 64 22 016 81 98 78; 0496 64 64 22

Fax (fax): 016 81 98 78 016 81 98 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant
Products information August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant
(Get full report from official database of BE for August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant)

Aanvulling soorten activiteiten voor August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant
Addition kinds of activities for August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant

01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
65149900. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant in sociale netwerken
Look for responds of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant in social networks

Lees alle opmerkingen voor August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. Laat een reactie achter voor August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. Leave a respond for August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant. August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant op de google maps. Adres en contacten August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant
Location of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant on the google maps. Address and contacts of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant

Andere gerelateerde bedrijven als come August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: Tissat International NV | Voorbereidende Divisie tot de Koninklijke Militaire School | KENNAMETAL BELGIUM SA | Cerau SPRL | AFOSOC - VESOFO ASBL

Other related companies as August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant: Tissat International NV | Voorbereidende Divisie tot de Koninklijke Militaire School | KENNAMETAL BELGIUM SA | Cerau SPRL | AFOSOC - VESOFO ASBL

August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant bevindt zich op het adres: Donystraat 14,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, openstaande posities, locatie van August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is a company, that was registered 2012 in Tienen region, Belgium. Full name of company is August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, company assigned to the tax number BE01918731689. The company August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is located at the address: Donystraat 14,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant were not found.
The main activity of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant is not available. You also can look at reviews of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, open positions, location of August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company August Vermeylenfonds-Vlaams Brabant, employees, financial statistics.