AFOSOC - VESOFO ASBL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • AFOSOC - VESOFO ASBL
Private companiesEducational Services • AFOSOC - VESOFO ASBL

Contactgegevens AFOSOC - VESOFO ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFOSOC - VESOFO ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFOSOC - VESOFO ASBL

Regio (region): Bruxelles, 1000 - BE, België

Adres (address): Quai De Commerce, België

Telefoon (phone): 32.2.2275970 32.2.2275970

Fax (fax): 32.2.2275979 32.2.2275979

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFOSOC - VESOFO ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFOSOC - VESOFO ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFOSOC - VESOFO ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFOSOC - VESOFO ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFOSOC - VESOFO ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFOSOC - VESOFO ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFOSOC - VESOFO ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFOSOC - VESOFO ASBL
Products information AFOSOC - VESOFO ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04474700927
Ondernemingsnummer: 7660461425
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AFOSOC - VESOFO ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFOSOC - VESOFO ASBL
(Get full report from official database of BE for AFOSOC - VESOFO ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFOSOC - VESOFO ASBL
Addition kinds of activities for AFOSOC - VESOFO ASBL

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
34440504. Ovenschuren, plaatmetaal | Furnace casings, sheet metal
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij AFOSOC - VESOFO ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFOSOC - VESOFO ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFOSOC - VESOFO ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFOSOC - VESOFO ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Field technieker (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: LIMOTEC

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en nazicht van brand- en gasmeldcentrales in Belgie

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van AFOSOC - VESOFO ASBL in sociale netwerken
Look for responds of AFOSOC - VESOFO ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFOSOC - VESOFO ASBL. Laat een reactie achter voor AFOSOC - VESOFO ASBL. AFOSOC - VESOFO ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFOSOC - VESOFO ASBL. Leave a respond for AFOSOC - VESOFO ASBL. AFOSOC - VESOFO ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFOSOC - VESOFO ASBL op de google maps. Adres en contacten AFOSOC - VESOFO ASBL
Location of AFOSOC - VESOFO ASBL on the google maps. Address and contacts of AFOSOC - VESOFO ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come AFOSOC - VESOFO ASBL AFOSOC - VESOFO ASBL: Nouwkens Raf | Cleaning V.J. | HEYSE & BERTELOOT | LE COMPTOIR DU STORE | Crea Pack N.V.

Other related companies as AFOSOC - VESOFO ASBL: Nouwkens Raf | Cleaning V.J. | HEYSE & BERTELOOT | LE COMPTOIR DU STORE | Crea Pack N.V.

AFOSOC - VESOFO ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AFOSOC - VESOFO ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04474700927. Het bedrijf AFOSOC - VESOFO ASBL bevindt zich op het adres: Quai De Commerce. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AFOSOC - VESOFO ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFOSOC - VESOFO ASBL is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFOSOC - VESOFO ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFOSOC - VESOFO ASBL, openstaande posities, locatie van AFOSOC - VESOFO ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFOSOC - VESOFO ASBL is a company, that was registered 2003 in Bruxelles, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is AFOSOC - VESOFO ASBL, company assigned to the tax number BE04474700927. The company AFOSOC - VESOFO ASBL is located at the address: Quai De Commerce. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AFOSOC - VESOFO ASBL were not found.
The main activity of AFOSOC - VESOFO ASBL is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AFOSOC - VESOFO ASBL is not available. You also can look at reviews of AFOSOC - VESOFO ASBL, open positions, location of AFOSOC - VESOFO ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFOSOC - VESOFO ASBL, Bruxelles, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFOSOC - VESOFO ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFOSOC - VESOFO ASBL, Bruxelles, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFOSOC - VESOFO ASBL, employees, financial statistics.