Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine

Particuliere bedrijvenAdministratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's • Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine
Private companiesAdministration of Environmental Quality and Housing Programs • Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine

Contactgegevens Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Saffierstraat 15,1030, België

Telefoon (phone): 02 733 10 88 02 733 10 88

Fax (fax): 02 733 10 88 02 733 10 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine
Products information Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine

BTW identificatienummer (tax): BE06625274658
Ondernemingsnummer: 3384033203
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine
(Get full report from official database of BE for Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine
Addition kinds of activities for Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
02790303. Ratelslangboerderij | Rattlesnake farm
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
48320109. Rots | Rock
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory

Werken bij Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine in sociale netwerken
Look for responds of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Laat een reactie achter voor Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Leave a respond for Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine. Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine op de google maps. Adres en contacten Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine
Location of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine on the google maps. Address and contacts of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: de Villegas Art Cy SPRL | KING'S KOFFIE | De Voorkempen-H.E. CV | Binche Assurances | Ville et Jardins SPRL

Other related companies as Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine: de Villegas Art Cy SPRL | KING'S KOFFIE | De Voorkempen-H.E. CV | Binche Assurances | Ville et Jardins SPRL

Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06625274658. Het bedrijf Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine bevindt zich op het adres: Saffierstraat 15,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, openstaande posities, locatie van Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is a company, that was registered 2002 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, company assigned to the tax number BE06625274658. The company Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is located at the address: Saffierstraat 15,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine were not found.
The main activity of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine is not available. You also can look at reviews of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, open positions, location of Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Belgique-Bolivie - Amérique Latine, employees, financial statistics.