Binche Assurances

Contactgegevens Binche Assurances: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Binche Assurances: address, phone, fax, email, website, opening hours

Binche Assurances

Regio (region): Binche, België

Adres (address): Rue Carlo Mahy 29,7130, België

Telefoon (phone): 064 36 96 23; 0475 36 01 76 064 36 96 23; 0475 36 01 76

Fax (fax): 064 65 09 90 064 65 09 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Binche Assurances: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Binche Assurances"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Binche Assurances"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Binche Assurances, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Binche Assurances. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Binche Assurances, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Binche Assurances. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Binche Assurances
Products information Binche Assurances

BTW identificatienummer (tax): BE01228790283
Ondernemingsnummer: 2839111328
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Binche Assurances zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Binche Assurances
(Get full report from official database of BE for Binche Assurances)

Aanvulling soorten activiteiten voor Binche Assurances
Addition kinds of activities for Binche Assurances

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
50949901. Beads | Beads

Werken bij Binche Assurances: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Binche Assurances: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Binche Assurances. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Binche Assurances. Looking for open vacancies in other companies

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Binche Assurances in sociale netwerken
Look for responds of Binche Assurances in social networks

Lees alle opmerkingen voor Binche Assurances. Laat een reactie achter voor Binche Assurances. Binche Assurances bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Binche Assurances. Leave a respond for Binche Assurances. Binche Assurances on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Binche Assurances op de google maps. Adres en contacten Binche Assurances
Location of Binche Assurances on the google maps. Address and contacts of Binche Assurances

Andere gerelateerde bedrijven als come Binche Assurances Binche Assurances: Guido NV | Van Rooijen Logistiek | Breughel B.V.B.A. | De Bruyne N.V. | funeral dress

Other related companies as Binche Assurances: Guido NV | Van Rooijen Logistiek | Breughel B.V.B.A. | De Bruyne N.V. | funeral dress

Binche Assurances is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Binche, België. De volledige naam van het bedrijf is Binche Assurances, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01228790283. Het bedrijf Binche Assurances bevindt zich op het adres: Rue Carlo Mahy 29,7130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Binche Assurances zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Binche Assurances is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Binche Assurances is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Binche Assurances, openstaande posities, locatie van Binche Assurances op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Binche Assurances is a company, that was registered 2003 in Binche region, Belgium. Full name of company is Binche Assurances, company assigned to the tax number BE01228790283. The company Binche Assurances is located at the address: Rue Carlo Mahy 29,7130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Binche Assurances were not found.
The main activity of Binche Assurances is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Binche Assurances is not available. You also can look at reviews of Binche Assurances, open positions, location of Binche Assurances on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Binche Assurances, Binche: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Binche Assurances, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Binche Assurances, Binche: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Binche Assurances, employees, financial statistics.