Action-Développement Parrainages Mondiaux

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Action-Développement Parrainages Mondiaux
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Action-Développement Parrainages Mondiaux

Contactgegevens Action-Développement Parrainages Mondiaux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action-Développement Parrainages Mondiaux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action-Développement Parrainages Mondiaux

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Rue du Marché 33,4500, België

Telefoon (phone): 085 61 35 20 085 61 35 20

Fax (fax): +32 (58) 606-94-42 +32 (58) 606-94-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action-Développement Parrainages Mondiaux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action-Développement Parrainages Mondiaux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action-Développement Parrainages Mondiaux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action-Développement Parrainages Mondiaux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action-Développement Parrainages Mondiaux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action-Développement Parrainages Mondiaux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action-Développement Parrainages Mondiaux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action-Développement Parrainages Mondiaux
Products information Action-Développement Parrainages Mondiaux

BTW identificatienummer (tax): BE07418762207
Ondernemingsnummer: 2737213134
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Action-Développement Parrainages Mondiaux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action-Développement Parrainages Mondiaux
(Get full report from official database of BE for Action-Développement Parrainages Mondiaux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action-Développement Parrainages Mondiaux
Addition kinds of activities for Action-Développement Parrainages Mondiaux

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
51999912. Eerste hulp leveringen | First aid supplies
56110000. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores

Werken bij Action-Développement Parrainages Mondiaux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action-Développement Parrainages Mondiaux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action-Développement Parrainages Mondiaux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action-Développement Parrainages Mondiaux. Looking for open vacancies in other companies

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Action-Développement Parrainages Mondiaux in sociale netwerken
Look for responds of Action-Développement Parrainages Mondiaux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action-Développement Parrainages Mondiaux. Laat een reactie achter voor Action-Développement Parrainages Mondiaux. Action-Développement Parrainages Mondiaux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action-Développement Parrainages Mondiaux. Leave a respond for Action-Développement Parrainages Mondiaux. Action-Développement Parrainages Mondiaux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action-Développement Parrainages Mondiaux op de google maps. Adres en contacten Action-Développement Parrainages Mondiaux
Location of Action-Développement Parrainages Mondiaux on the google maps. Address and contacts of Action-Développement Parrainages Mondiaux

Andere gerelateerde bedrijven als come Action-Développement Parrainages Mondiaux Action-Développement Parrainages Mondiaux: RENOV-CONSTRUCT | Lambert Daniel | Het Atelier BVBA | Slabbinck | Edcogas Kachelhuis BVBA

Other related companies as Action-Développement Parrainages Mondiaux: RENOV-CONSTRUCT | Lambert Daniel | Het Atelier BVBA | Slabbinck | Edcogas Kachelhuis BVBA

Action-Développement Parrainages Mondiaux is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is Action-Développement Parrainages Mondiaux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418762207. Het bedrijf Action-Développement Parrainages Mondiaux bevindt zich op het adres: Rue du Marché 33,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 713,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Action-Développement Parrainages Mondiaux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action-Développement Parrainages Mondiaux is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action-Développement Parrainages Mondiaux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action-Développement Parrainages Mondiaux, openstaande posities, locatie van Action-Développement Parrainages Mondiaux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action-Développement Parrainages Mondiaux is a company, that was registered 2014 in Huy region, Belgium. Full name of company is Action-Développement Parrainages Mondiaux, company assigned to the tax number BE07418762207. The company Action-Développement Parrainages Mondiaux is located at the address: Rue du Marché 33,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 713,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Action-Développement Parrainages Mondiaux were not found.
The main activity of Action-Développement Parrainages Mondiaux is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Action-Développement Parrainages Mondiaux is not available. You also can look at reviews of Action-Développement Parrainages Mondiaux, open positions, location of Action-Développement Parrainages Mondiaux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action-Développement Parrainages Mondiaux, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action-Développement Parrainages Mondiaux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action-Développement Parrainages Mondiaux, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action-Développement Parrainages Mondiaux, employees, financial statistics.