Edcogas Kachelhuis BVBA

Contactgegevens Edcogas Kachelhuis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edcogas Kachelhuis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edcogas Kachelhuis BVBA

Regio (region): Riemst (Herderen), België

Adres (address): Valmeerstraat 3,3770, België

Telefoon (phone): 012 45 17 44 012 45 17 44

Fax (fax): +32 (57) 851-92-15 +32 (57) 851-92-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edcogas Kachelhuis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edcogas Kachelhuis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edcogas Kachelhuis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edcogas Kachelhuis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edcogas Kachelhuis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edcogas Kachelhuis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edcogas Kachelhuis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edcogas Kachelhuis BVBA
Products information Edcogas Kachelhuis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Edcogas Kachelhuis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edcogas Kachelhuis BVBA
(Get full report from official database of BE for Edcogas Kachelhuis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edcogas Kachelhuis BVBA
Addition kinds of activities for Edcogas Kachelhuis BVBA

306199. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
28920217. Slurries (explosieve) | Slurries (explosive)
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
34960303. Slings, lifting: gemaakt van aangekochte draad | Slings, lifting: made from purchased wire
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij Edcogas Kachelhuis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edcogas Kachelhuis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edcogas Kachelhuis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edcogas Kachelhuis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van Edcogas Kachelhuis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Edcogas Kachelhuis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edcogas Kachelhuis BVBA. Laat een reactie achter voor Edcogas Kachelhuis BVBA. Edcogas Kachelhuis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edcogas Kachelhuis BVBA. Leave a respond for Edcogas Kachelhuis BVBA. Edcogas Kachelhuis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edcogas Kachelhuis BVBA op de google maps. Adres en contacten Edcogas Kachelhuis BVBA
Location of Edcogas Kachelhuis BVBA on the google maps. Address and contacts of Edcogas Kachelhuis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Edcogas Kachelhuis BVBA Edcogas Kachelhuis BVBA: HOTEL DAMIER NV | A.B.P. Entreprise ASBL | Kusters BVBA | Antonio Maria Costa | ibbasc

Other related companies as Edcogas Kachelhuis BVBA: HOTEL DAMIER NV | A.B.P. Entreprise ASBL | Kusters BVBA | Antonio Maria Costa | ibbasc

Edcogas Kachelhuis BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Riemst (Herderen), België. De volledige naam van het bedrijf is Edcogas Kachelhuis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf Edcogas Kachelhuis BVBA bevindt zich op het adres: Valmeerstraat 3,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Edcogas Kachelhuis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Edcogas Kachelhuis BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edcogas Kachelhuis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edcogas Kachelhuis BVBA, openstaande posities, locatie van Edcogas Kachelhuis BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Edcogas Kachelhuis BVBA is a company, that was registered 2009 in Riemst (Herderen) region, Belgium. Full name of company is Edcogas Kachelhuis BVBA, company assigned to the tax number BE01709716796. The company Edcogas Kachelhuis BVBA is located at the address: Valmeerstraat 3,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Edcogas Kachelhuis BVBA were not found.
The main activity of Edcogas Kachelhuis BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Edcogas Kachelhuis BVBA is not available. You also can look at reviews of Edcogas Kachelhuis BVBA, open positions, location of Edcogas Kachelhuis BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edcogas Kachelhuis BVBA, Riemst (Herderen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edcogas Kachelhuis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edcogas Kachelhuis BVBA, Riemst (Herderen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edcogas Kachelhuis BVBA, employees, financial statistics.