Accueil Mosan

Contactgegevens Accueil Mosan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accueil Mosan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accueil Mosan

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Chemin de la Caracole 15,5000, België

Telefoon (phone): 081 22 26 26 081 22 26 26

Fax (fax): +32 (57) 638-62-96 +32 (57) 638-62-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accueil Mosan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accueil Mosan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accueil Mosan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accueil Mosan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accueil Mosan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accueil Mosan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accueil Mosan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accueil Mosan
Products information Accueil Mosan

BTW identificatienummer (tax): BE02741058349
Ondernemingsnummer: 8625061035
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Accueil Mosan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accueil Mosan
(Get full report from official database of BE for Accueil Mosan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accueil Mosan
Addition kinds of activities for Accueil Mosan

4121. Taxi's | Taxicabs
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
34430110. Brandstoftanks (olie, gas, enz.), Metalen plaat | Fuel tanks (oil, gas, etc.), metal plate
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers

Werken bij Accueil Mosan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accueil Mosan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accueil Mosan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accueil Mosan. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

Zoek naar antwoorden van Accueil Mosan in sociale netwerken
Look for responds of Accueil Mosan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accueil Mosan. Laat een reactie achter voor Accueil Mosan. Accueil Mosan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accueil Mosan. Leave a respond for Accueil Mosan. Accueil Mosan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accueil Mosan op de google maps. Adres en contacten Accueil Mosan
Location of Accueil Mosan on the google maps. Address and contacts of Accueil Mosan

Andere gerelateerde bedrijven als come Accueil Mosan Accueil Mosan: TeVe-Blad | HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA | Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV | Vijverhof | Engineering S.A.-N.V.

Other related companies as Accueil Mosan: TeVe-Blad | HEYE PATRICK(-CORNELIS) BVBA | Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV | Vijverhof | Engineering S.A.-N.V.

Accueil Mosan is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Accueil Mosan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741058349. Het bedrijf Accueil Mosan bevindt zich op het adres: Chemin de la Caracole 15,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Accueil Mosan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accueil Mosan is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accueil Mosan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accueil Mosan, openstaande posities, locatie van Accueil Mosan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accueil Mosan is a company, that was registered 2012 in Namur region, Belgium. Full name of company is Accueil Mosan, company assigned to the tax number BE02741058349. The company Accueil Mosan is located at the address: Chemin de la Caracole 15,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Accueil Mosan were not found.
The main activity of Accueil Mosan is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Accueil Mosan is not available. You also can look at reviews of Accueil Mosan, open positions, location of Accueil Mosan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accueil Mosan, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accueil Mosan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accueil Mosan, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accueil Mosan, employees, financial statistics.