Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV
Private companiesSocial Services • Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV

Contactgegevens Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Raadsherenstraat 3,2300, België

Telefoon (phone): 014 40 07 11 014 40 07 11

Fax (fax): 014 42 70 54 014 42 70 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV
Products information Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV

BTW identificatienummer (tax): BE02394165039
Ondernemingsnummer: 2487274169
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV
(Get full report from official database of BE for Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV
Addition kinds of activities for Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV

5049. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
17210200. Commercieel schilderij | Commercial painting
26780101. Looseleaf vulstoffen of ream papier in vulgroottes | Looseleaf fillers or ream paper in filler sizes
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance

Werken bij Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

Zoek naar antwoorden van Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV in sociale netwerken
Look for responds of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Laat een reactie achter voor Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Leave a respond for Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV. Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV op de google maps. Adres en contacten Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV
Location of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV on the google maps. Address and contacts of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: Kidoe | Ontwerpbureau Pauwels | Ramenconstructie Corswaren N.V. | Hong Kong Economic & Trade Off | Fréquence Musicale ASBL

Other related companies as Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV: Kidoe | Ontwerpbureau Pauwels | Ramenconstructie Corswaren N.V. | Hong Kong Economic & Trade Off | Fréquence Musicale ASBL

Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02394165039. Het bedrijf Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV bevindt zich op het adres: Raadsherenstraat 3,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, openstaande posities, locatie van Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is a company, that was registered 1993 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, company assigned to the tax number BE02394165039. The company Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is located at the address: Raadsherenstraat 3,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV were not found.
The main activity of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV is not available. You also can look at reviews of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, open positions, location of Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magnetic Data Belgium Solectron Global Services NV, employees, financial statistics.