Fréquence Musicale ASBL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Fréquence Musicale ASBL
Private companiesSocial Services • Fréquence Musicale ASBL

Contactgegevens Fréquence Musicale ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fréquence Musicale ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fréquence Musicale ASBL

Regio (region): Edingen, België

Adres (address): Pennebecqstraat 37,7850, België

Telefoon (phone): 02 396 09 43 02 396 09 43

Fax (fax): +32 (68) 195-93-71 +32 (68) 195-93-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fréquence Musicale ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fréquence Musicale ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fréquence Musicale ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fréquence Musicale ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fréquence Musicale ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fréquence Musicale ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fréquence Musicale ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fréquence Musicale ASBL
Products information Fréquence Musicale ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08126281738
Ondernemingsnummer: 5571685791
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Fréquence Musicale ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fréquence Musicale ASBL
(Get full report from official database of BE for Fréquence Musicale ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fréquence Musicale ASBL
Addition kinds of activities for Fréquence Musicale ASBL

10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
39520101. Kleuren, kunstenaars ': keramiekglas van water en oxide | Colors, artists': water and oxide ceramic glass
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij Fréquence Musicale ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fréquence Musicale ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fréquence Musicale ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fréquence Musicale ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Fréquence Musicale ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Fréquence Musicale ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fréquence Musicale ASBL. Laat een reactie achter voor Fréquence Musicale ASBL. Fréquence Musicale ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fréquence Musicale ASBL. Leave a respond for Fréquence Musicale ASBL. Fréquence Musicale ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fréquence Musicale ASBL op de google maps. Adres en contacten Fréquence Musicale ASBL
Location of Fréquence Musicale ASBL on the google maps. Address and contacts of Fréquence Musicale ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fréquence Musicale ASBL Fréquence Musicale ASBL: Cazier Evere SA | Hamon Thermal Europe SA | PATRICK VANBECELAERE BVBA | Natural Beauty | SPE

Other related companies as Fréquence Musicale ASBL: Cazier Evere SA | Hamon Thermal Europe SA | PATRICK VANBECELAERE BVBA | Natural Beauty | SPE

Fréquence Musicale ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Edingen, België. De volledige naam van het bedrijf is Fréquence Musicale ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08126281738. Het bedrijf Fréquence Musicale ASBL bevindt zich op het adres: Pennebecqstraat 37,7850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fréquence Musicale ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fréquence Musicale ASBL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fréquence Musicale ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fréquence Musicale ASBL, openstaande posities, locatie van Fréquence Musicale ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fréquence Musicale ASBL is a company, that was registered 1995 in Edingen region, Belgium. Full name of company is Fréquence Musicale ASBL, company assigned to the tax number BE08126281738. The company Fréquence Musicale ASBL is located at the address: Pennebecqstraat 37,7850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fréquence Musicale ASBL were not found.
The main activity of Fréquence Musicale ASBL is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fréquence Musicale ASBL is not available. You also can look at reviews of Fréquence Musicale ASBL, open positions, location of Fréquence Musicale ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fréquence Musicale ASBL, Edingen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fréquence Musicale ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fréquence Musicale ASBL, Edingen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fréquence Musicale ASBL, employees, financial statistics.