Bracke Elektro NV

Contactgegevens Bracke Elektro NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bracke Elektro NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bracke Elektro NV

Regio (region): Sint-Gillis-Waas, België

Adres (address): Kluizenhof 16,9170, België

Telefoon (phone): 03 707 19 51 03 707 19 51

Fax (fax): +32 (53) 910-77-21 +32 (53) 910-77-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bracke Elektro NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bracke Elektro NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bracke Elektro NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bracke Elektro NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bracke Elektro NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bracke Elektro NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bracke Elektro NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bracke Elektro NV
Products information Bracke Elektro NV

BTW identificatienummer (tax): BE01907470703
Ondernemingsnummer: 4799896240
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bracke Elektro NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bracke Elektro NV
(Get full report from official database of BE for Bracke Elektro NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bracke Elektro NV
Addition kinds of activities for Bracke Elektro NV

289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood

Werken bij Bracke Elektro NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bracke Elektro NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bracke Elektro NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bracke Elektro NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van Bracke Elektro NV in sociale netwerken
Look for responds of Bracke Elektro NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bracke Elektro NV. Laat een reactie achter voor Bracke Elektro NV. Bracke Elektro NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bracke Elektro NV. Leave a respond for Bracke Elektro NV. Bracke Elektro NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bracke Elektro NV op de google maps. Adres en contacten Bracke Elektro NV
Location of Bracke Elektro NV on the google maps. Address and contacts of Bracke Elektro NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bracke Elektro NV Bracke Elektro NV: Belgacom Alert Systems | Auto's vincent rousseau | Redant Bandenbedrijf NV | Scar-Face SPRL | All-Ka

Other related companies as Bracke Elektro NV: Belgacom Alert Systems | Auto's vincent rousseau | Redant Bandenbedrijf NV | Scar-Face SPRL | All-Ka

Bracke Elektro NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas, België. De volledige naam van het bedrijf is Bracke Elektro NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01907470703. Het bedrijf Bracke Elektro NV bevindt zich op het adres: Kluizenhof 16,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bracke Elektro NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bracke Elektro NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bracke Elektro NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bracke Elektro NV, openstaande posities, locatie van Bracke Elektro NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bracke Elektro NV is a company, that was registered 1996 in Sint-Gillis-Waas region, Belgium. Full name of company is Bracke Elektro NV, company assigned to the tax number BE01907470703. The company Bracke Elektro NV is located at the address: Kluizenhof 16,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bracke Elektro NV were not found.
The main activity of Bracke Elektro NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bracke Elektro NV is not available. You also can look at reviews of Bracke Elektro NV, open positions, location of Bracke Elektro NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bracke Elektro NV, Sint-Gillis-Waas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bracke Elektro NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bracke Elektro NV, Sint-Gillis-Waas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bracke Elektro NV, employees, financial statistics.