All-Ka

Contactgegevens All-Ka: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All-Ka: address, phone, fax, email, website, opening hours

All-Ka

Regio (region): Koksijde, België

Adres (address): Strandlaan 119,8670, België

Telefoon (phone): 058 52 15 00 058 52 15 00

Fax (fax): 058 52 15 00 058 52 15 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All-Ka: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All-Ka"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All-Ka"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All-Ka, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All-Ka. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All-Ka, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All-Ka. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All-Ka
Products information All-Ka

BTW identificatienummer (tax): BE07216888427
Ondernemingsnummer: 5621398925
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in All-Ka zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All-Ka
(Get full report from official database of BE for All-Ka)

Aanvulling soorten activiteiten voor All-Ka
Addition kinds of activities for All-Ka

508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
20539910. Gistgoed, zoet: bevroren | Yeast goods, sweet: frozen
23690202. Strandkleding: meisjes, kinder- en zuigelingen | Beachwear: girls', children's, and infants'
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij All-Ka: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All-Ka: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All-Ka. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All-Ka. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • ALUMINIUM LASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Pittem zijn wij opzoek naar een ervaren aluminium lasser.

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

Zoek naar antwoorden van All-Ka in sociale netwerken
Look for responds of All-Ka in social networks

Lees alle opmerkingen voor All-Ka. Laat een reactie achter voor All-Ka. All-Ka bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All-Ka. Leave a respond for All-Ka. All-Ka on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All-Ka op de google maps. Adres en contacten All-Ka
Location of All-Ka on the google maps. Address and contacts of All-Ka

Andere gerelateerde bedrijven als come All-Ka All-Ka: Kitchen Center NV | Erfgoedhuis Den Wolsack | CLM ASSURANCES SPRL | Domisport BVBA | BUREAU D'ETUDE STB SPRL

Other related companies as All-Ka: Kitchen Center NV | Erfgoedhuis Den Wolsack | CLM ASSURANCES SPRL | Domisport BVBA | BUREAU D'ETUDE STB SPRL

All-Ka is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Koksijde, België. De volledige naam van het bedrijf is All-Ka, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07216888427. Het bedrijf All-Ka bevindt zich op het adres: Strandlaan 119,8670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in All-Ka zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All-Ka is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All-Ka is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All-Ka, openstaande posities, locatie van All-Ka op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All-Ka is a company, that was registered 2000 in Koksijde region, Belgium. Full name of company is All-Ka, company assigned to the tax number BE07216888427. The company All-Ka is located at the address: Strandlaan 119,8670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in All-Ka were not found.
The main activity of All-Ka is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of All-Ka is not available. You also can look at reviews of All-Ka, open positions, location of All-Ka on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All-Ka, Koksijde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All-Ka, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All-Ka, Koksijde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All-Ka, employees, financial statistics.