Kenis F NV

Contactgegevens Kenis F NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kenis F NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kenis F NV

Regio (region): Beerse, België

Adres (address): Rijkevorselseweg 5,2340, België

Telefoon (phone): 014 61 21 41 014 61 21 41

Fax (fax): 014 61 67 38 014 61 67 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kenis F NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kenis F NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kenis F NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kenis F NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kenis F NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kenis F NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kenis F NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kenis F NV
Products information Kenis F NV

BTW identificatienummer (tax): BE03831726074
Ondernemingsnummer: 6352813720
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kenis F NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kenis F NV
(Get full report from official database of BE for Kenis F NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kenis F NV
Addition kinds of activities for Kenis F NV

265302. Massieve vezeldozen, partities, displayartikelen en lakens | Solid fiber boxes, partitions, display items, and sheets
516902. Industriële gassen | Industrial gases
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
32910204. Stenen, schurende | Stones, abrasive
34431101. Sluizen | Airlocks
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers
70110305. Seizoensgebonden hotel | Seasonal hotel
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij Kenis F NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kenis F NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kenis F NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kenis F NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Winkelbediende (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Halle zijn we dringend op zoek naar winkelbediendes. Job bestaat uit het aanvullen van rekken, kassebeheer, het vullen van rekken etc...

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van Kenis F NV in sociale netwerken
Look for responds of Kenis F NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kenis F NV. Laat een reactie achter voor Kenis F NV. Kenis F NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kenis F NV. Leave a respond for Kenis F NV. Kenis F NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kenis F NV op de google maps. Adres en contacten Kenis F NV
Location of Kenis F NV on the google maps. Address and contacts of Kenis F NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Kenis F NV Kenis F NV: Grobet & Kinderen | Ide E | Tegelwerken Van Dam Danny BVBA | Spandex Benelux N.V. | Wilgenhove bvba

Other related companies as Kenis F NV: Grobet & Kinderen | Ide E | Tegelwerken Van Dam Danny BVBA | Spandex Benelux N.V. | Wilgenhove bvba

Kenis F NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Beerse, België. De volledige naam van het bedrijf is Kenis F NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03831726074. Het bedrijf Kenis F NV bevindt zich op het adres: Rijkevorselseweg 5,2340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kenis F NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kenis F NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kenis F NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kenis F NV, openstaande posities, locatie van Kenis F NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kenis F NV is a company, that was registered 1986 in Beerse region, Belgium. Full name of company is Kenis F NV, company assigned to the tax number BE03831726074. The company Kenis F NV is located at the address: Rijkevorselseweg 5,2340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kenis F NV were not found.
The main activity of Kenis F NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kenis F NV is not available. You also can look at reviews of Kenis F NV, open positions, location of Kenis F NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kenis F NV, Beerse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kenis F NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kenis F NV, Beerse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kenis F NV, employees, financial statistics.