Wilgenhove bvba

Contactgegevens Wilgenhove bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilgenhove bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilgenhove bvba

Regio (region): Koekelare, 8680 - BE, België

Adres (address): Atlasstraat 11, België

Telefoon (phone): 051 58 81 39 051 58 81 39

Fax (fax): 051 58 24 10 051 58 24 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilgenhove bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilgenhove bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilgenhove bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilgenhove bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilgenhove bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilgenhove bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilgenhove bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilgenhove bvba
Products information Wilgenhove bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07957092285
Ondernemingsnummer: 7046051025
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wilgenhove bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilgenhove bvba
(Get full report from official database of BE for Wilgenhove bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilgenhove bvba
Addition kinds of activities for Wilgenhove bvba

353105. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
22210701. failles | Failles
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
48320109. Rots | Rock
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies

Werken bij Wilgenhove bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilgenhove bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilgenhove bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilgenhove bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van Wilgenhove bvba in sociale netwerken
Look for responds of Wilgenhove bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilgenhove bvba. Laat een reactie achter voor Wilgenhove bvba. Wilgenhove bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilgenhove bvba. Leave a respond for Wilgenhove bvba. Wilgenhove bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilgenhove bvba op de google maps. Adres en contacten Wilgenhove bvba
Location of Wilgenhove bvba on the google maps. Address and contacts of Wilgenhove bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilgenhove bvba Wilgenhove bvba: Mavi Karting SPRL | Carrières des Nutons | Koninklijk Techn Atheneum Gent | Krijnen Automation | Mer du Nord

Other related companies as Wilgenhove bvba: Mavi Karting SPRL | Carrières des Nutons | Koninklijk Techn Atheneum Gent | Krijnen Automation | Mer du Nord

Wilgenhove bvba is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Koekelare, 8680 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilgenhove bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07957092285. Het bedrijf Wilgenhove bvba bevindt zich op het adres: Atlasstraat 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wilgenhove bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilgenhove bvba is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilgenhove bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilgenhove bvba, openstaande posities, locatie van Wilgenhove bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wilgenhove bvba is a company, that was registered 1996 in Koekelare, 8680 - BE region, Belgium. Full name of company is Wilgenhove bvba, company assigned to the tax number BE07957092285. The company Wilgenhove bvba is located at the address: Atlasstraat 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wilgenhove bvba were not found.
The main activity of Wilgenhove bvba is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilgenhove bvba is not available. You also can look at reviews of Wilgenhove bvba, open positions, location of Wilgenhove bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilgenhove bvba, Koekelare, 8680 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilgenhove bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilgenhove bvba, Koekelare, 8680 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilgenhove bvba, employees, financial statistics.