COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS
Private companiesMotor Freight Transportation • COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS

Contactgegevens COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS

Regio (region): Celles (Pottes), België

Adres (address): Rue de Bossuit 1,7760, België

Telefoon (phone): 056 45 54 27 056 45 54 27

Fax (fax): 056 45 58 40 056 45 58 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS
Products information COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS

BTW identificatienummer (tax): BE03682312011
Ondernemingsnummer: 2511993408
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS
(Get full report from official database of BE for COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS
Addition kinds of activities for COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS

265600. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
50520202. Cokes | Coke
52310100. Glas | Glass
79991114. Parachute training, voor plezier | Parachute training, for pleasure

Werken bij COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

Zoek naar antwoorden van COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS in sociale netwerken
Look for responds of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. Laat een reactie achter voor COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. Leave a respond for COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS. COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS op de google maps. Adres en contacten COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS
Location of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS on the google maps. Address and contacts of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: Van Moorter J | Lanarte | Panne-Callebaut NV | Servaes et Fils S.A. | De Krijger

Other related companies as COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS: Van Moorter J | Lanarte | Panne-Callebaut NV | Servaes et Fils S.A. | De Krijger

COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Celles (Pottes), België. De volledige naam van het bedrijf is COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03682312011. Het bedrijf COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS bevindt zich op het adres: Rue de Bossuit 1,7760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, openstaande posities, locatie van COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is a company, that was registered 1989 in Celles (Pottes) region, Belgium. Full name of company is COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, company assigned to the tax number BE03682312011. The company COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is located at the address: Rue de Bossuit 1,7760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS were not found.
The main activity of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS is not available. You also can look at reviews of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, open positions, location of COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, Celles (Pottes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, Celles (Pottes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPAGNIE PETROLIERE DU COURTRAISIS, employees, financial statistics.