Panne-Callebaut NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Panne-Callebaut NV

Contactgegevens Panne-Callebaut NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Panne-Callebaut NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Panne-Callebaut NV

Regio (region): Aalst (Hofstade), België

Adres (address): Hekkestraat 53,9308, België

Telefoon (phone): 053 78 55 30 053 78 55 30

Fax (fax): 053 78 53 86 053 78 53 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Panne-Callebaut NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Panne-Callebaut NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Panne-Callebaut NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Panne-Callebaut NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Panne-Callebaut NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Panne-Callebaut NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Panne-Callebaut NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Panne-Callebaut NV
Products information Panne-Callebaut NV

BTW identificatienummer (tax): BE06756286621
Ondernemingsnummer: 5295928955
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Panne-Callebaut NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Panne-Callebaut NV
(Get full report from official database of BE for Panne-Callebaut NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Panne-Callebaut NV
Addition kinds of activities for Panne-Callebaut NV

911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
50130100. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts

Werken bij Panne-Callebaut NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Panne-Callebaut NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Panne-Callebaut NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Panne-Callebaut NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Panne-Callebaut NV in sociale netwerken
Look for responds of Panne-Callebaut NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Panne-Callebaut NV. Laat een reactie achter voor Panne-Callebaut NV. Panne-Callebaut NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Panne-Callebaut NV. Leave a respond for Panne-Callebaut NV. Panne-Callebaut NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Panne-Callebaut NV op de google maps. Adres en contacten Panne-Callebaut NV
Location of Panne-Callebaut NV on the google maps. Address and contacts of Panne-Callebaut NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Panne-Callebaut NV Panne-Callebaut NV: DE MEUTER G & A | Belgisch Zeeinstituut voor Orthopedie | Micro Select | HENDRICKX & LEFEBER VUURWERK CVBA | Korb N.V.

Other related companies as Panne-Callebaut NV: DE MEUTER G & A | Belgisch Zeeinstituut voor Orthopedie | Micro Select | HENDRICKX & LEFEBER VUURWERK CVBA | Korb N.V.

Panne-Callebaut NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aalst (Hofstade), België. De volledige naam van het bedrijf is Panne-Callebaut NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756286621. Het bedrijf Panne-Callebaut NV bevindt zich op het adres: Hekkestraat 53,9308. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Panne-Callebaut NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Panne-Callebaut NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Panne-Callebaut NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Panne-Callebaut NV, openstaande posities, locatie van Panne-Callebaut NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Panne-Callebaut NV is a company, that was registered 1995 in Aalst (Hofstade) region, Belgium. Full name of company is Panne-Callebaut NV, company assigned to the tax number BE06756286621. The company Panne-Callebaut NV is located at the address: Hekkestraat 53,9308. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Panne-Callebaut NV were not found.
The main activity of Panne-Callebaut NV is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Panne-Callebaut NV is not available. You also can look at reviews of Panne-Callebaut NV, open positions, location of Panne-Callebaut NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Panne-Callebaut NV, Aalst (Hofstade): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Panne-Callebaut NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Panne-Callebaut NV, Aalst (Hofstade): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Panne-Callebaut NV, employees, financial statistics.