Ardeca Lubricants

Contactgegevens Ardeca Lubricants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ardeca Lubricants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ardeca Lubricants

Regio (region): Waregem (Desselgem), België

Adres (address): Waregemstraat 109,8792, België

Telefoon (phone): 056 72 62 29 056 72 62 29

Fax (fax): 056 72 67 37 056 72 67 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ardeca Lubricants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ardeca Lubricants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ardeca Lubricants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ardeca Lubricants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ardeca Lubricants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ardeca Lubricants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ardeca Lubricants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ardeca Lubricants
Products information Ardeca Lubricants

BTW identificatienummer (tax): BE05554107666
Ondernemingsnummer: 1789916992
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ardeca Lubricants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ardeca Lubricants
(Get full report from official database of BE for Ardeca Lubricants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ardeca Lubricants
Addition kinds of activities for Ardeca Lubricants

507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens

Werken bij Ardeca Lubricants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ardeca Lubricants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ardeca Lubricants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ardeca Lubricants. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van Ardeca Lubricants in sociale netwerken
Look for responds of Ardeca Lubricants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ardeca Lubricants. Laat een reactie achter voor Ardeca Lubricants. Ardeca Lubricants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ardeca Lubricants. Leave a respond for Ardeca Lubricants. Ardeca Lubricants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ardeca Lubricants op de google maps. Adres en contacten Ardeca Lubricants
Location of Ardeca Lubricants on the google maps. Address and contacts of Ardeca Lubricants

Andere gerelateerde bedrijven als come Ardeca Lubricants Ardeca Lubricants: Cetim Computers | Jansen Keukens | Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs | CONSORTIUM INGHELS SA | The Subtitling Company

Other related companies as Ardeca Lubricants: Cetim Computers | Jansen Keukens | Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs | CONSORTIUM INGHELS SA | The Subtitling Company

Ardeca Lubricants is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Waregem (Desselgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Ardeca Lubricants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05554107666. Het bedrijf Ardeca Lubricants bevindt zich op het adres: Waregemstraat 109,8792. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ardeca Lubricants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ardeca Lubricants is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ardeca Lubricants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ardeca Lubricants, openstaande posities, locatie van Ardeca Lubricants op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ardeca Lubricants is a company, that was registered 1996 in Waregem (Desselgem) region, Belgium. Full name of company is Ardeca Lubricants, company assigned to the tax number BE05554107666. The company Ardeca Lubricants is located at the address: Waregemstraat 109,8792. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ardeca Lubricants were not found.
The main activity of Ardeca Lubricants is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ardeca Lubricants is not available. You also can look at reviews of Ardeca Lubricants, open positions, location of Ardeca Lubricants on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ardeca Lubricants, Waregem (Desselgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ardeca Lubricants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ardeca Lubricants, Waregem (Desselgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ardeca Lubricants, employees, financial statistics.