VERDYCK bvba

Contactgegevens VERDYCK bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERDYCK bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERDYCK bvba

Regio (region): ldlei 16, België

Adres (address): E SMID,,, België

Telefoon (phone): 2970 2970

Fax (fax): Schilde ('s Gravenwezel) Schilde ('s Gravenwezel)

E-Mail: 03 658 86 34

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERDYCK bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERDYCK bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERDYCK bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERDYCK bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERDYCK bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERDYCK bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERDYCK bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERDYCK bvba
Products information VERDYCK bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06972717285
Ondernemingsnummer: 6624176025
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VERDYCK bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERDYCK bvba
(Get full report from official database of BE for VERDYCK bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERDYCK bvba
Addition kinds of activities for VERDYCK bvba

513101. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
794199. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
25910301. Porch tinten, houten slat | Porch shades, wood slat
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
38290216. seismometers | Seismometers
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
89990502. Weersvoorspelling | Weather forecasting

Werken bij VERDYCK bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERDYCK bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERDYCK bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERDYCK bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een bobijnopzetter.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van VERDYCK bvba in sociale netwerken
Look for responds of VERDYCK bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERDYCK bvba. Laat een reactie achter voor VERDYCK bvba. VERDYCK bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERDYCK bvba. Leave a respond for VERDYCK bvba. VERDYCK bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERDYCK bvba op de google maps. Adres en contacten VERDYCK bvba
Location of VERDYCK bvba on the google maps. Address and contacts of VERDYCK bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come VERDYCK bvba VERDYCK bvba: Colpaert J BVBA | RAMACKERS LAURENT SPRL | Euroline Belgium NV | SERIDEL SCRL | Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

Other related companies as VERDYCK bvba: Colpaert J BVBA | RAMACKERS LAURENT SPRL | Euroline Belgium NV | SERIDEL SCRL | Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

VERDYCK bvba is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio ldlei 16, België. De volledige naam van het bedrijf is VERDYCK bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06972717285. Het bedrijf VERDYCK bvba bevindt zich op het adres: E SMID,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VERDYCK bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERDYCK bvba is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERDYCK bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERDYCK bvba, openstaande posities, locatie van VERDYCK bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 03 658 86 34

VERDYCK bvba is a company, that was registered 1986 in ldlei 16 region, Belgium. Full name of company is VERDYCK bvba, company assigned to the tax number BE06972717285. The company VERDYCK bvba is located at the address: E SMID,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VERDYCK bvba were not found.
The main activity of VERDYCK bvba is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERDYCK bvba is not available. You also can look at reviews of VERDYCK bvba, open positions, location of VERDYCK bvba on the map. For more information, write us to email 03 658 86 34

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERDYCK bvba, ldlei 16: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERDYCK bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERDYCK bvba, ldlei 16: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERDYCK bvba, employees, financial statistics.