Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie
Private companiesTransportation by Air • Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

Contactgegevens Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Schooldreef 137,9050, België

Telefoon (phone): 09 329 48 13 09 329 48 13

Fax (fax): +32 (67) 441-24-55 +32 (67) 441-24-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie
Products information Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

BTW identificatienummer (tax): BE03451049804
Ondernemingsnummer: 7420135498
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie
(Get full report from official database of BE for Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie
Addition kinds of activities for Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

794803. Racehorse zorg | Racehorse care
02130000. Hogs | Hogs
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
39990806. Kerstboom ornamenten, behalve elektrische en glas | Christmas tree ornaments, except electrical and glass
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

Zoek naar antwoorden van Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie in sociale netwerken
Look for responds of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Laat een reactie achter voor Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Leave a respond for Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie. Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie op de google maps. Adres en contacten Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie
Location of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie on the google maps. Address and contacts of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie

Andere gerelateerde bedrijven als come Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: Koze NV | Netrim SPRL | Autoconfig | Vermeulen D | EDMA INDUSTRIE NV

Other related companies as Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie: Koze NV | Netrim SPRL | Autoconfig | Vermeulen D | EDMA INDUSTRIE NV

Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451049804. Het bedrijf Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie bevindt zich op het adres: Schooldreef 137,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, openstaande posities, locatie van Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is a company, that was registered 1988 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, company assigned to the tax number BE03451049804. The company Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is located at the address: Schooldreef 137,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie were not found.
The main activity of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie is not available. You also can look at reviews of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, open positions, location of Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shaolin Kung-Fu & Taijiquan Chen Academie, employees, financial statistics.