ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS

Contactgegevens ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Klapdorp 76,2000, België

Telefoon (phone): 03 232 12 99; 0475 26 12 99 03 232 12 99; 0475 26 12 99

Fax (fax): 03 232 09 32 03 232 09 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS
Products information ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS

BTW identificatienummer (tax): BE01099975585
Ondernemingsnummer: 7336639404
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS
(Get full report from official database of BE for ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS
Addition kinds of activities for ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
35829904. Persmachines, commerciële was- en droogreiniging | Pressing machines, commercial laundry and drycleaning
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
70110300. hotels | Hotels

Werken bij ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. Laat een reactie achter voor ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. Leave a respond for ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS. ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS op de google maps. Adres en contacten ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS
Location of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS on the google maps. Address and contacts of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: Atlas & Zanzibar BVBA | GARAGE ROSMANT B SPRL | A.C.G. sprl (Atelier Création Graphique) | Diagnostic Systems SA | Miramar Tours

Other related companies as ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS: Atlas & Zanzibar BVBA | GARAGE ROSMANT B SPRL | A.C.G. sprl (Atelier Création Graphique) | Diagnostic Systems SA | Miramar Tours

ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01099975585. Het bedrijf ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS bevindt zich op het adres: Klapdorp 76,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, openstaande posities, locatie van ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, company assigned to the tax number BE01099975585. The company ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is located at the address: Klapdorp 76,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS were not found.
The main activity of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS is not available. You also can look at reviews of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, open positions, location of ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERPSE SLEUTEL EXPRESS, employees, financial statistics.