GARAGE ROSMANT B SPRL

Contactgegevens GARAGE ROSMANT B SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ROSMANT B SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ROSMANT B SPRL

Regio (region): Ciney, België

Adres (address): Rue du Condroz 1,5590, België

Telefoon (phone): 083 21 11 52 083 21 11 52

Fax (fax): 083 21 41 89 083 21 41 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ROSMANT B SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ROSMANT B SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ROSMANT B SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ROSMANT B SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ROSMANT B SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ROSMANT B SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ROSMANT B SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ROSMANT B SPRL
Products information GARAGE ROSMANT B SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06584625244
Ondernemingsnummer: 1809692382
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GARAGE ROSMANT B SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ROSMANT B SPRL
(Get full report from official database of BE for GARAGE ROSMANT B SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ROSMANT B SPRL
Addition kinds of activities for GARAGE ROSMANT B SPRL

3411. Metalen blikjes | Metal cans
14990601. Turfslijpen | Peat grinding
32749904. Ongebluste kalk | Quicklime
34849900. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
54519904. Melk | Milk
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair

Werken bij GARAGE ROSMANT B SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ROSMANT B SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ROSMANT B SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ROSMANT B SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ROSMANT B SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ROSMANT B SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ROSMANT B SPRL. Laat een reactie achter voor GARAGE ROSMANT B SPRL. GARAGE ROSMANT B SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ROSMANT B SPRL. Leave a respond for GARAGE ROSMANT B SPRL. GARAGE ROSMANT B SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ROSMANT B SPRL op de google maps. Adres en contacten GARAGE ROSMANT B SPRL
Location of GARAGE ROSMANT B SPRL on the google maps. Address and contacts of GARAGE ROSMANT B SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ROSMANT B SPRL GARAGE ROSMANT B SPRL: De Munter M | Fax Land SPRL | AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL | Agama Project CV | Centermeubles sprl

Other related companies as GARAGE ROSMANT B SPRL: De Munter M | Fax Land SPRL | AGS - BRUSSELS INTERNAT MOVERS SPRL | Agama Project CV | Centermeubles sprl

GARAGE ROSMANT B SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ciney, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ROSMANT B SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06584625244. Het bedrijf GARAGE ROSMANT B SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Condroz 1,5590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GARAGE ROSMANT B SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ROSMANT B SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ROSMANT B SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ROSMANT B SPRL, openstaande posities, locatie van GARAGE ROSMANT B SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE ROSMANT B SPRL is a company, that was registered 2000 in Ciney region, Belgium. Full name of company is GARAGE ROSMANT B SPRL, company assigned to the tax number BE06584625244. The company GARAGE ROSMANT B SPRL is located at the address: Rue du Condroz 1,5590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GARAGE ROSMANT B SPRL were not found.
The main activity of GARAGE ROSMANT B SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ROSMANT B SPRL is not available. You also can look at reviews of GARAGE ROSMANT B SPRL, open positions, location of GARAGE ROSMANT B SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ROSMANT B SPRL, Ciney: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ROSMANT B SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ROSMANT B SPRL, Ciney: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ROSMANT B SPRL, employees, financial statistics.