A & B Slotenservice BVBA

Contactgegevens A & B Slotenservice BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & B Slotenservice BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & B Slotenservice BVBA

Regio (region): Bonheiden, België

Adres (address): Dorp 79,2820, België

Telefoon (phone): 015 51 76 82; 0475 28 30 69 015 51 76 82; 0475 28 30 69

Fax (fax): 015 61 71 60; 015 51 71 60 015 61 71 60; 015 51 71 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & B Slotenservice BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & B Slotenservice BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & B Slotenservice BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & B Slotenservice BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & B Slotenservice BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & B Slotenservice BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & B Slotenservice BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & B Slotenservice BVBA
Products information A & B Slotenservice BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A & B Slotenservice BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & B Slotenservice BVBA
(Get full report from official database of BE for A & B Slotenservice BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & B Slotenservice BVBA
Addition kinds of activities for A & B Slotenservice BVBA

239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
01610102. Crenshaw meloen boerderij | Crenshaw melon farm
26550205. Containers, gelamineerde fenolische en gevulkaniseerde vezel | Containers, laminated phenolic and vulcanized fiber
33399913. Selenium-raffinage (primair) | Selenium refining (primary)
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service
96319901. Communicatie commissie, overheid | Communications commission, government

Werken bij A & B Slotenservice BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & B Slotenservice BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & B Slotenservice BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & B Slotenservice BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (KORTRIJK) (m/v/x) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van A & B Slotenservice BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A & B Slotenservice BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & B Slotenservice BVBA. Laat een reactie achter voor A & B Slotenservice BVBA. A & B Slotenservice BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & B Slotenservice BVBA. Leave a respond for A & B Slotenservice BVBA. A & B Slotenservice BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & B Slotenservice BVBA op de google maps. Adres en contacten A & B Slotenservice BVBA
Location of A & B Slotenservice BVBA on the google maps. Address and contacts of A & B Slotenservice BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & B Slotenservice BVBA A & B Slotenservice BVBA: DIOR-SN 3 | Office Automation | BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE | De Kegel Brandstoffen NV | Devos C BVBA

Other related companies as A & B Slotenservice BVBA: DIOR-SN 3 | Office Automation | BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE | De Kegel Brandstoffen NV | Devos C BVBA

A & B Slotenservice BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bonheiden, België. De volledige naam van het bedrijf is A & B Slotenservice BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf A & B Slotenservice BVBA bevindt zich op het adres: Dorp 79,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A & B Slotenservice BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & B Slotenservice BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & B Slotenservice BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & B Slotenservice BVBA, openstaande posities, locatie van A & B Slotenservice BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & B Slotenservice BVBA is a company, that was registered 2009 in Bonheiden region, Belgium. Full name of company is A & B Slotenservice BVBA, company assigned to the tax number BE05925170898. The company A & B Slotenservice BVBA is located at the address: Dorp 79,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A & B Slotenservice BVBA were not found.
The main activity of A & B Slotenservice BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A & B Slotenservice BVBA is not available. You also can look at reviews of A & B Slotenservice BVBA, open positions, location of A & B Slotenservice BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & B Slotenservice BVBA, Bonheiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & B Slotenservice BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & B Slotenservice BVBA, Bonheiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & B Slotenservice BVBA, employees, financial statistics.