BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Private companiesHolding and Other Investment Offices • BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Contactgegevens BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Quai des Ardennes 135,4031, België

Telefoon (phone): 04 365 04 34 04 365 04 34

Fax (fax): 04 365 04 34; 04 365 04 54 04 365 04 34; 04 365 04 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Products information BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

BTW identificatienummer (tax): BE06226470947
Ondernemingsnummer: 1073608398
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
(Get full report from official database of BE for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Addition kinds of activities for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
62219902. Commodity dealers, contracten | Commodity dealers, contracts

Werken bij BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE in sociale netwerken
Look for responds of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Laat een reactie achter voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Leave a respond for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE op de google maps. Adres en contacten BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Location of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on the google maps. Address and contacts of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: Volkswagen Récupération | Le Chalet Fleuri SPRL | Vanhoye I | Westgas BVBA | Cathelijn NV

Other related companies as BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: Volkswagen Récupération | Le Chalet Fleuri SPRL | Vanhoye I | Westgas BVBA | Cathelijn NV

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06226470947. Het bedrijf BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE bevindt zich op het adres: Quai des Ardennes 135,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, openstaande posities, locatie van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is a company, that was registered 1999 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, company assigned to the tax number BE06226470947. The company BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is located at the address: Quai des Ardennes 135,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE were not found.
The main activity of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is not available. You also can look at reviews of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, open positions, location of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, employees, financial statistics.