Edcogas Kachelhuis BVBA

Contactgegevens Edcogas Kachelhuis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edcogas Kachelhuis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edcogas Kachelhuis BVBA

Regio (region): Riemst (Herderen), België

Adres (address): Valmeerstraat 3,3770, België

Telefoon (phone): 012 45 17 44 012 45 17 44

Fax (fax): +32 (65) 777-83-70 +32 (65) 777-83-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edcogas Kachelhuis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edcogas Kachelhuis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edcogas Kachelhuis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edcogas Kachelhuis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edcogas Kachelhuis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edcogas Kachelhuis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edcogas Kachelhuis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edcogas Kachelhuis BVBA
Products information Edcogas Kachelhuis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08917846679
Ondernemingsnummer: 6066619873
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Edcogas Kachelhuis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edcogas Kachelhuis BVBA
(Get full report from official database of BE for Edcogas Kachelhuis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edcogas Kachelhuis BVBA
Addition kinds of activities for Edcogas Kachelhuis BVBA

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
22119917. Grasperken, katoen | Lawns, cotton
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
51490102. Margarine | Margarine
51980202. Vlek | Stain

Werken bij Edcogas Kachelhuis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edcogas Kachelhuis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edcogas Kachelhuis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edcogas Kachelhuis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van Edcogas Kachelhuis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Edcogas Kachelhuis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edcogas Kachelhuis BVBA. Laat een reactie achter voor Edcogas Kachelhuis BVBA. Edcogas Kachelhuis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edcogas Kachelhuis BVBA. Leave a respond for Edcogas Kachelhuis BVBA. Edcogas Kachelhuis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edcogas Kachelhuis BVBA op de google maps. Adres en contacten Edcogas Kachelhuis BVBA
Location of Edcogas Kachelhuis BVBA on the google maps. Address and contacts of Edcogas Kachelhuis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Edcogas Kachelhuis BVBA Edcogas Kachelhuis BVBA: Moulart Michel | Gebroeders Demasure B.V.B.A. | COPAS scrl & SEDGWICK NOBLE LOWNDES sa | Museumstraat b | Pixellink

Other related companies as Edcogas Kachelhuis BVBA: Moulart Michel | Gebroeders Demasure B.V.B.A. | COPAS scrl & SEDGWICK NOBLE LOWNDES sa | Museumstraat b | Pixellink

Edcogas Kachelhuis BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Riemst (Herderen), België. De volledige naam van het bedrijf is Edcogas Kachelhuis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917846679. Het bedrijf Edcogas Kachelhuis BVBA bevindt zich op het adres: Valmeerstraat 3,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Edcogas Kachelhuis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Edcogas Kachelhuis BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edcogas Kachelhuis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edcogas Kachelhuis BVBA, openstaande posities, locatie van Edcogas Kachelhuis BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Edcogas Kachelhuis BVBA is a company, that was registered 2010 in Riemst (Herderen) region, Belgium. Full name of company is Edcogas Kachelhuis BVBA, company assigned to the tax number BE08917846679. The company Edcogas Kachelhuis BVBA is located at the address: Valmeerstraat 3,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Edcogas Kachelhuis BVBA were not found.
The main activity of Edcogas Kachelhuis BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Edcogas Kachelhuis BVBA is not available. You also can look at reviews of Edcogas Kachelhuis BVBA, open positions, location of Edcogas Kachelhuis BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edcogas Kachelhuis BVBA, Riemst (Herderen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edcogas Kachelhuis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edcogas Kachelhuis BVBA, Riemst (Herderen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edcogas Kachelhuis BVBA, employees, financial statistics.