Gebroeders Demasure B.V.B.A.

Contactgegevens Gebroeders Demasure B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gebroeders Demasure B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gebroeders Demasure B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zonnestraat 3, B-8573 Tiegem, België

Telefoon (phone): (056) 689658 (056) 689658

Fax (fax): (056) 687167 (056) 687167

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gebroeders Demasure B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gebroeders Demasure B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gebroeders Demasure B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gebroeders Demasure B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gebroeders Demasure B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gebroeders Demasure B.V.B.A.
Products information Gebroeders Demasure B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04179992675
Ondernemingsnummer: 5246490478
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gebroeders Demasure B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gebroeders Demasure B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Gebroeders Demasure B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gebroeders Demasure B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Gebroeders Demasure B.V.B.A.

2021. Creamery boter | Creamery butter
237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
519802. Vernis | Varnishes
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
34430405. Retorten, industrieel: smelten, enz. | Retorts, industrial: smelting, etc.
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders

Werken bij Gebroeders Demasure B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gebroeders Demasure B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • kinesitherapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: www.kinesist-antwerpen.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een praktijk op het drukke en levendige Zuid, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw te Antwerpen (2018) ben ik op zoek naar een toffe collega kinesitherapeut. Iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. kijk op www.kinesist-antwerpen.be

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Gebroeders Demasure B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gebroeders Demasure B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Gebroeders Demasure B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Leave a respond for Gebroeders Demasure B.V.B.A.. Gebroeders Demasure B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gebroeders Demasure B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Gebroeders Demasure B.V.B.A.
Location of Gebroeders Demasure B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Gebroeders Demasure B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gebroeders Demasure B.V.B.A. Gebroeders Demasure B.V.B.A.: Bouwbedrijf Swinnen NV | LAUWERS MICHEL | Inpak NV | LAGROU GEERT | ADITOIT sprl

Other related companies as Gebroeders Demasure B.V.B.A.: Bouwbedrijf Swinnen NV | LAUWERS MICHEL | Inpak NV | LAGROU GEERT | ADITOIT sprl

Gebroeders Demasure B.V.B.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Gebroeders Demasure B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179992675. Het bedrijf Gebroeders Demasure B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Zonnestraat 3, B-8573 Tiegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gebroeders Demasure B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gebroeders Demasure B.V.B.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gebroeders Demasure B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gebroeders Demasure B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Gebroeders Demasure B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gebroeders Demasure B.V.B.A. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Gebroeders Demasure B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04179992675. The company Gebroeders Demasure B.V.B.A. is located at the address: Zonnestraat 3, B-8573 Tiegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gebroeders Demasure B.V.B.A. were not found.
The main activity of Gebroeders Demasure B.V.B.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gebroeders Demasure B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Gebroeders Demasure B.V.B.A., open positions, location of Gebroeders Demasure B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gebroeders Demasure B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gebroeders Demasure B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gebroeders Demasure B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gebroeders Demasure B.V.B.A., employees, financial statistics.