Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede
Private companiesNational Security and International Affairs • Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede

Contactgegevens Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Naaldenstraat 17,8000, België

Telefoon (phone): 050 49 11 17 050 49 11 17

Fax (fax): 050 49 11 17 050 49 11 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede
Products information Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede

BTW identificatienummer (tax): BE08785186767
Ondernemingsnummer: 3847656250
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede
(Get full report from official database of BE for Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede
Addition kinds of activities for Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede

239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
23220000. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
51940000. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products

Werken bij Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede in sociale netwerken
Look for responds of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Laat een reactie achter voor Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Leave a respond for Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede. Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede op de google maps. Adres en contacten Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede
Location of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede on the google maps. Address and contacts of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede

Andere gerelateerde bedrijven als come Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: Bruneel Products BVBA | DE RUYVER GUIDO NV | A. GOORMANS BVBA | Eltra nv | Falken BVBA

Other related companies as Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede: Bruneel Products BVBA | DE RUYVER GUIDO NV | A. GOORMANS BVBA | Eltra nv | Falken BVBA

Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08785186767. Het bedrijf Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede bevindt zich op het adres: Naaldenstraat 17,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 484,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, openstaande posities, locatie van Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is a company, that was registered 1986 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, company assigned to the tax number BE08785186767. The company Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is located at the address: Naaldenstraat 17,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 484,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede were not found.
The main activity of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede is not available. You also can look at reviews of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, open positions, location of Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bejaardenzorg O-L-V 7 Weeën Ruiselede, employees, financial statistics.