Le Moulin De La Hunelle ASBL

Contactgegevens Le Moulin De La Hunelle ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Moulin De La Hunelle ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Moulin De La Hunelle ASBL

Regio (region): Chièvres, België

Adres (address): Rue d'Ath 90,7950, België

Telefoon (phone): 068 65 67 67 068 65 67 67

Fax (fax): 068 65 67 50 068 65 67 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Moulin De La Hunelle ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Moulin De La Hunelle ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Moulin De La Hunelle ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Moulin De La Hunelle ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Moulin De La Hunelle ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Moulin De La Hunelle ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Moulin De La Hunelle ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Moulin De La Hunelle ASBL
Products information Le Moulin De La Hunelle ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07593170166
Ondernemingsnummer: 9735229492
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Le Moulin De La Hunelle ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Moulin De La Hunelle ASBL
(Get full report from official database of BE for Le Moulin De La Hunelle ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Moulin De La Hunelle ASBL
Addition kinds of activities for Le Moulin De La Hunelle ASBL

384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij Le Moulin De La Hunelle ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Moulin De La Hunelle ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Moulin De La Hunelle ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Moulin De La Hunelle ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van Le Moulin De La Hunelle ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Le Moulin De La Hunelle ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Moulin De La Hunelle ASBL. Laat een reactie achter voor Le Moulin De La Hunelle ASBL. Le Moulin De La Hunelle ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Moulin De La Hunelle ASBL. Leave a respond for Le Moulin De La Hunelle ASBL. Le Moulin De La Hunelle ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Moulin De La Hunelle ASBL op de google maps. Adres en contacten Le Moulin De La Hunelle ASBL
Location of Le Moulin De La Hunelle ASBL on the google maps. Address and contacts of Le Moulin De La Hunelle ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Moulin De La Hunelle ASBL Le Moulin De La Hunelle ASBL: Marine Motors & Pumps NV | IEKANT | Torres | Filclair Serren Industry NV | Tega N.V

Other related companies as Le Moulin De La Hunelle ASBL: Marine Motors & Pumps NV | IEKANT | Torres | Filclair Serren Industry NV | Tega N.V

Le Moulin De La Hunelle ASBL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Chièvres, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Moulin De La Hunelle ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07593170166. Het bedrijf Le Moulin De La Hunelle ASBL bevindt zich op het adres: Rue d'Ath 90,7950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Le Moulin De La Hunelle ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Moulin De La Hunelle ASBL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Moulin De La Hunelle ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Moulin De La Hunelle ASBL, openstaande posities, locatie van Le Moulin De La Hunelle ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Moulin De La Hunelle ASBL is a company, that was registered 2005 in Chièvres region, Belgium. Full name of company is Le Moulin De La Hunelle ASBL, company assigned to the tax number BE07593170166. The company Le Moulin De La Hunelle ASBL is located at the address: Rue d'Ath 90,7950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Le Moulin De La Hunelle ASBL were not found.
The main activity of Le Moulin De La Hunelle ASBL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Moulin De La Hunelle ASBL is not available. You also can look at reviews of Le Moulin De La Hunelle ASBL, open positions, location of Le Moulin De La Hunelle ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Moulin De La Hunelle ASBL, Chièvres: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Moulin De La Hunelle ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Moulin De La Hunelle ASBL, Chièvres: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Moulin De La Hunelle ASBL, employees, financial statistics.