Filclair Serren Industry NV

Contactgegevens Filclair Serren Industry NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Filclair Serren Industry NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Filclair Serren Industry NV

Regio (region): Harelbeke (Bavikhove), België

Adres (address): Vierkeerstraat 16,8531, België

Telefoon (phone): 056 71 09 49 056 71 09 49

Fax (fax): 056 70 46 39 056 70 46 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Filclair Serren Industry NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Filclair Serren Industry NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Filclair Serren Industry NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Filclair Serren Industry NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Filclair Serren Industry NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Filclair Serren Industry NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Filclair Serren Industry NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Filclair Serren Industry NV
Products information Filclair Serren Industry NV

BTW identificatienummer (tax): BE03618041992
Ondernemingsnummer: 8536346435
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Filclair Serren Industry NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Filclair Serren Industry NV
(Get full report from official database of BE for Filclair Serren Industry NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Filclair Serren Industry NV
Addition kinds of activities for Filclair Serren Industry NV

5984. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats

Werken bij Filclair Serren Industry NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Filclair Serren Industry NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Filclair Serren Industry NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Filclair Serren Industry NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Filclair Serren Industry NV in sociale netwerken
Look for responds of Filclair Serren Industry NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Filclair Serren Industry NV. Laat een reactie achter voor Filclair Serren Industry NV. Filclair Serren Industry NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Filclair Serren Industry NV. Leave a respond for Filclair Serren Industry NV. Filclair Serren Industry NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Filclair Serren Industry NV op de google maps. Adres en contacten Filclair Serren Industry NV
Location of Filclair Serren Industry NV on the google maps. Address and contacts of Filclair Serren Industry NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Filclair Serren Industry NV Filclair Serren Industry NV: MR QUARRE ERIC | Seniorie Ter Molen | Immo Van Eerdt & Cuypers | Altrimo BVBA | De Geest Verzekeringen NV

Other related companies as Filclair Serren Industry NV: MR QUARRE ERIC | Seniorie Ter Molen | Immo Van Eerdt & Cuypers | Altrimo BVBA | De Geest Verzekeringen NV

Filclair Serren Industry NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Harelbeke (Bavikhove), België. De volledige naam van het bedrijf is Filclair Serren Industry NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618041992. Het bedrijf Filclair Serren Industry NV bevindt zich op het adres: Vierkeerstraat 16,8531. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Filclair Serren Industry NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Filclair Serren Industry NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Filclair Serren Industry NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Filclair Serren Industry NV, openstaande posities, locatie van Filclair Serren Industry NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Filclair Serren Industry NV is a company, that was registered 1991 in Harelbeke (Bavikhove) region, Belgium. Full name of company is Filclair Serren Industry NV, company assigned to the tax number BE03618041992. The company Filclair Serren Industry NV is located at the address: Vierkeerstraat 16,8531. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Filclair Serren Industry NV were not found.
The main activity of Filclair Serren Industry NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Filclair Serren Industry NV is not available. You also can look at reviews of Filclair Serren Industry NV, open positions, location of Filclair Serren Industry NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Filclair Serren Industry NV, Harelbeke (Bavikhove): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Filclair Serren Industry NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Filclair Serren Industry NV, Harelbeke (Bavikhove): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Filclair Serren Industry NV, employees, financial statistics.