HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Contactgegevens HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Gentseweg 280,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 86 23 03 775 86 23

Fax (fax): 03 755 27 97 03 755 27 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL-RESTAURANT BEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL-RESTAURANT BEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Products information HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE05590637207
Ondernemingsnummer: 7096588134
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
(Get full report from official database of BE for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Addition kinds of activities for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
34999911. Fonteinen (behalve drinken), metaal | Fountains (except drinking), metal
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service

Werken bij HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Laat een reactie achter voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. HOTEL-RESTAURANT BEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Leave a respond for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. HOTEL-RESTAURANT BEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL-RESTAURANT BEVEREN op de google maps. Adres en contacten HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Location of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN on the google maps. Address and contacts of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL-RESTAURANT BEVEREN HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: DEBLAERE LUDWIG | ALEXANDER LEUVEN BVBA | LEASEPLAN FLEET MANAGEMENT NV | Axima | X Cape scrl

Other related companies as HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: DEBLAERE LUDWIG | ALEXANDER LEUVEN BVBA | LEASEPLAN FLEET MANAGEMENT NV | Axima | X Cape scrl

HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05590637207. Het bedrijf HOTEL-RESTAURANT BEVEREN bevindt zich op het adres: Gentseweg 280,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, openstaande posities, locatie van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is a company, that was registered 2005 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, company assigned to the tax number BE05590637207. The company HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is located at the address: Gentseweg 280,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN were not found.
The main activity of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is not available. You also can look at reviews of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, open positions, location of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, employees, financial statistics.