ALEXANDER LEUVEN BVBA

Contactgegevens ALEXANDER LEUVEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXANDER LEUVEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXANDER LEUVEN BVBA

Regio (region): Herent (Winksele), België

Adres (address): Brusselsesteenweg 3,3020, België

Telefoon (phone): 016 30 82 70; 016 30 82 72; 016 30 82 73; 016 22 65 92; 016 22 66 08 016 30 82 70; 016 30 82 72; 016 30 82 73; 016 22 65 92; 016 22 66 08

Fax (fax): 016 20 40 11 016 20 40 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXANDER LEUVEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXANDER LEUVEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXANDER LEUVEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXANDER LEUVEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXANDER LEUVEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXANDER LEUVEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXANDER LEUVEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXANDER LEUVEN BVBA
Products information ALEXANDER LEUVEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05384643554
Ondernemingsnummer: 4713104248
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALEXANDER LEUVEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXANDER LEUVEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALEXANDER LEUVEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXANDER LEUVEN BVBA
Addition kinds of activities for ALEXANDER LEUVEN BVBA

7231. Schoonheidswinkels | Beauty shops
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
38270202. Lensslijpapparatuur, behalve oogheelkundig | Lens grinding equipment, except ophthalmic
95310000. Behuisingsprogramma's | Housing programs

Werken bij ALEXANDER LEUVEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXANDER LEUVEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXANDER LEUVEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van ALEXANDER LEUVEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALEXANDER LEUVEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. Laat een reactie achter voor ALEXANDER LEUVEN BVBA. ALEXANDER LEUVEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXANDER LEUVEN BVBA. Leave a respond for ALEXANDER LEUVEN BVBA. ALEXANDER LEUVEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXANDER LEUVEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALEXANDER LEUVEN BVBA
Location of ALEXANDER LEUVEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALEXANDER LEUVEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXANDER LEUVEN BVBA ALEXANDER LEUVEN BVBA: AUTO EXPORT BELGIUM SA | Park Rodenbach BVBA | LHOIR ET MARTEAU | Autostuc NV | Demaegdt

Other related companies as ALEXANDER LEUVEN BVBA: AUTO EXPORT BELGIUM SA | Park Rodenbach BVBA | LHOIR ET MARTEAU | Autostuc NV | Demaegdt

ALEXANDER LEUVEN BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Herent (Winksele), België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXANDER LEUVEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05384643554. Het bedrijf ALEXANDER LEUVEN BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 3,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALEXANDER LEUVEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEXANDER LEUVEN BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXANDER LEUVEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXANDER LEUVEN BVBA, openstaande posities, locatie van ALEXANDER LEUVEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEXANDER LEUVEN BVBA is a company, that was registered 1997 in Herent (Winksele) region, Belgium. Full name of company is ALEXANDER LEUVEN BVBA, company assigned to the tax number BE05384643554. The company ALEXANDER LEUVEN BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 3,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALEXANDER LEUVEN BVBA were not found.
The main activity of ALEXANDER LEUVEN BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXANDER LEUVEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALEXANDER LEUVEN BVBA, open positions, location of ALEXANDER LEUVEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXANDER LEUVEN BVBA, Herent (Winksele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXANDER LEUVEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXANDER LEUVEN BVBA, Herent (Winksele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXANDER LEUVEN BVBA, employees, financial statistics.