AUTO EXPORT BELGIUM SA

Contactgegevens AUTO EXPORT BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO EXPORT BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO EXPORT BELGIUM SA

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Van Volxemlaan 422-426,1190, België

Telefoon (phone): 02 203 55 02 02 203 55 02

Fax (fax): 02 203 55 08 02 203 55 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO EXPORT BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO EXPORT BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO EXPORT BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO EXPORT BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO EXPORT BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO EXPORT BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO EXPORT BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO EXPORT BELGIUM SA
Products information AUTO EXPORT BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE01358154296
Ondernemingsnummer: 4443939208
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AUTO EXPORT BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO EXPORT BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for AUTO EXPORT BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO EXPORT BELGIUM SA
Addition kinds of activities for AUTO EXPORT BELGIUM SA

3316. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
51449902. Eieren: schoonmaken, oliebehandeling, verpakking en gradering | Eggs: cleaning, oil treating, packing, and grading
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture
80110107. zenuwarts | Neurologist
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant

Werken bij AUTO EXPORT BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO EXPORT BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO EXPORT BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO EXPORT BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

Zoek naar antwoorden van AUTO EXPORT BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of AUTO EXPORT BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO EXPORT BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor AUTO EXPORT BELGIUM SA. AUTO EXPORT BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO EXPORT BELGIUM SA. Leave a respond for AUTO EXPORT BELGIUM SA. AUTO EXPORT BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO EXPORT BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten AUTO EXPORT BELGIUM SA
Location of AUTO EXPORT BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of AUTO EXPORT BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO EXPORT BELGIUM SA AUTO EXPORT BELGIUM SA: BOGE COMPRESSOREN SPRL | Mécanelec Industries SA | Aktueel | Van De Moere,Davy | Webtelligence nv

Other related companies as AUTO EXPORT BELGIUM SA: BOGE COMPRESSOREN SPRL | Mécanelec Industries SA | Aktueel | Van De Moere,Davy | Webtelligence nv

AUTO EXPORT BELGIUM SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO EXPORT BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01358154296. Het bedrijf AUTO EXPORT BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Van Volxemlaan 422-426,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AUTO EXPORT BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO EXPORT BELGIUM SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO EXPORT BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO EXPORT BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van AUTO EXPORT BELGIUM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO EXPORT BELGIUM SA is a company, that was registered 1999 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is AUTO EXPORT BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE01358154296. The company AUTO EXPORT BELGIUM SA is located at the address: Van Volxemlaan 422-426,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AUTO EXPORT BELGIUM SA were not found.
The main activity of AUTO EXPORT BELGIUM SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO EXPORT BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of AUTO EXPORT BELGIUM SA, open positions, location of AUTO EXPORT BELGIUM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO EXPORT BELGIUM SA, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO EXPORT BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO EXPORT BELGIUM SA, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO EXPORT BELGIUM SA, employees, financial statistics.