Gravenhof (Kasteel)

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Gravenhof (Kasteel)

Contactgegevens Gravenhof (Kasteel): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gravenhof (Kasteel): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gravenhof (Kasteel)

Regio (region): Beersel (Dworp), België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 676,1653, België

Telefoon (phone): 02 380 44 99 02 380 44 99

Fax (fax): 02 380 40 60 02 380 40 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gravenhof (Kasteel): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gravenhof (Kasteel)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gravenhof (Kasteel)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gravenhof (Kasteel), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gravenhof (Kasteel). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gravenhof (Kasteel), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gravenhof (Kasteel). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gravenhof (Kasteel)
Products information Gravenhof (Kasteel)

BTW identificatienummer (tax): BE03813323974
Ondernemingsnummer: 4423889160
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gravenhof (Kasteel) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gravenhof (Kasteel)
(Get full report from official database of BE for Gravenhof (Kasteel))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gravenhof (Kasteel)
Addition kinds of activities for Gravenhof (Kasteel)

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
35619901. Cilinders, pomp | Cylinders, pump
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Gravenhof (Kasteel): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gravenhof (Kasteel): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gravenhof (Kasteel). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gravenhof (Kasteel). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Gravenhof (Kasteel) in sociale netwerken
Look for responds of Gravenhof (Kasteel) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gravenhof (Kasteel). Laat een reactie achter voor Gravenhof (Kasteel). Gravenhof (Kasteel) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gravenhof (Kasteel). Leave a respond for Gravenhof (Kasteel). Gravenhof (Kasteel) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gravenhof (Kasteel) op de google maps. Adres en contacten Gravenhof (Kasteel)
Location of Gravenhof (Kasteel) on the google maps. Address and contacts of Gravenhof (Kasteel)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gravenhof (Kasteel) Gravenhof (Kasteel): Marilys | DEREUMAUX P | Allemania | CEGEKA | Sibomat NV

Other related companies as Gravenhof (Kasteel): Marilys | DEREUMAUX P | Allemania | CEGEKA | Sibomat NV

Gravenhof (Kasteel) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Beersel (Dworp), België. De volledige naam van het bedrijf is Gravenhof (Kasteel), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03813323974. Het bedrijf Gravenhof (Kasteel) bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 676,1653. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gravenhof (Kasteel) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gravenhof (Kasteel) is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gravenhof (Kasteel) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gravenhof (Kasteel), openstaande posities, locatie van Gravenhof (Kasteel) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gravenhof (Kasteel) is a company, that was registered 2016 in Beersel (Dworp) region, Belgium. Full name of company is Gravenhof (Kasteel), company assigned to the tax number BE03813323974. The company Gravenhof (Kasteel) is located at the address: Alsembergsesteenweg 676,1653. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gravenhof (Kasteel) were not found.
The main activity of Gravenhof (Kasteel) is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gravenhof (Kasteel) is not available. You also can look at reviews of Gravenhof (Kasteel), open positions, location of Gravenhof (Kasteel) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gravenhof (Kasteel), Beersel (Dworp): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gravenhof (Kasteel), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gravenhof (Kasteel), Beersel (Dworp): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gravenhof (Kasteel), employees, financial statistics.