de Lange-Taziaux SPRL

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • de Lange-Taziaux SPRL
Private companiesTransportation Services • de Lange-Taziaux SPRL

Contactgegevens de Lange-Taziaux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Lange-Taziaux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Lange-Taziaux SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Montagne de Bueren 2,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 73 87 04 223 73 87

Fax (fax): 04 223 73 87 04 223 73 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Lange-Taziaux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Lange-Taziaux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Lange-Taziaux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Lange-Taziaux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Lange-Taziaux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Lange-Taziaux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Lange-Taziaux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Lange-Taziaux SPRL
Products information de Lange-Taziaux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03898193359
Ondernemingsnummer: 6737884521
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in de Lange-Taziaux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Lange-Taziaux SPRL
(Get full report from official database of BE for de Lange-Taziaux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Lange-Taziaux SPRL
Addition kinds of activities for de Lange-Taziaux SPRL

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
32290200. Optisch glas | Optical glass
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
89990703. Behoud van natuurlijke hulpbronnen | Natural resource preservation service

Werken bij de Lange-Taziaux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Lange-Taziaux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Lange-Taziaux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Lange-Taziaux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: FM SECURE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van de Lange-Taziaux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of de Lange-Taziaux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Lange-Taziaux SPRL. Laat een reactie achter voor de Lange-Taziaux SPRL. de Lange-Taziaux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Lange-Taziaux SPRL. Leave a respond for de Lange-Taziaux SPRL. de Lange-Taziaux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Lange-Taziaux SPRL op de google maps. Adres en contacten de Lange-Taziaux SPRL
Location of de Lange-Taziaux SPRL on the google maps. Address and contacts of de Lange-Taziaux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come de Lange-Taziaux SPRL de Lange-Taziaux SPRL: Boonen Jan | ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP | A l'Entreprise Franky SPRL | Superba N.V. | FRANCY DACHY

Other related companies as de Lange-Taziaux SPRL: Boonen Jan | ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP | A l'Entreprise Franky SPRL | Superba N.V. | FRANCY DACHY

de Lange-Taziaux SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is de Lange-Taziaux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03898193359. Het bedrijf de Lange-Taziaux SPRL bevindt zich op het adres: Montagne de Bueren 2,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in de Lange-Taziaux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Lange-Taziaux SPRL is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Lange-Taziaux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Lange-Taziaux SPRL, openstaande posities, locatie van de Lange-Taziaux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

de Lange-Taziaux SPRL is a company, that was registered 2015 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is de Lange-Taziaux SPRL, company assigned to the tax number BE03898193359. The company de Lange-Taziaux SPRL is located at the address: Montagne de Bueren 2,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in de Lange-Taziaux SPRL were not found.
The main activity of de Lange-Taziaux SPRL is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of de Lange-Taziaux SPRL is not available. You also can look at reviews of de Lange-Taziaux SPRL, open positions, location of de Lange-Taziaux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Lange-Taziaux SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Lange-Taziaux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Lange-Taziaux SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Lange-Taziaux SPRL, employees, financial statistics.