ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Private companiesTransportation Services • ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Contactgegevens ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Philippe Baucqstraat 167,1040, België

Telefoon (phone): 02 354 25 80; 02 646 28 84; 0475 24 59 46 02 354 25 80; 02 646 28 84; 0475 24 59 46

Fax (fax): 02 646 28 84 02 646 28 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Products information ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

BTW identificatienummer (tax): BE02376037597
Ondernemingsnummer: 8109527587
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
(Get full report from official database of BE for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Addition kinds of activities for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
335605. Blik | Tin
369402. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
20999921. Azijn | Vinegar
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel

Werken bij ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Laat een reactie achter voor ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. Leave a respond for ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP. ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP op de google maps. Adres en contacten ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP
Location of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP on the google maps. Address and contacts of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: CRECO NV | Ezos | ABOCON | Pantrans SC | aker

Other related companies as ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP: CRECO NV | Ezos | ABOCON | Pantrans SC | aker

ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02376037597. Het bedrijf ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP bevindt zich op het adres: Philippe Baucqstraat 167,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, openstaande posities, locatie van ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is a company, that was registered 1989 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, company assigned to the tax number BE02376037597. The company ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is located at the address: Philippe Baucqstraat 167,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP were not found.
The main activity of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP is not available. You also can look at reviews of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, open positions, location of ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER TAPIS D'ORIENT TLP, employees, financial statistics.