AIMS International (Belgium)

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • AIMS International (Belgium)
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • AIMS International (Belgium)

Contactgegevens AIMS International (Belgium): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIMS International (Belgium): address, phone, fax, email, website, opening hours

AIMS International (Belgium)

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831, België

Telefoon (phone): 02 722 82 30 02 722 82 30

Fax (fax): 02 722 82 40 02 722 82 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIMS International (Belgium): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIMS International (Belgium)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIMS International (Belgium)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIMS International (Belgium), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIMS International (Belgium). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIMS International (Belgium), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIMS International (Belgium). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIMS International (Belgium)
Products information AIMS International (Belgium)

BTW identificatienummer (tax): BE06828247070
Ondernemingsnummer: 3704559326
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AIMS International (Belgium) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIMS International (Belgium)
(Get full report from official database of BE for AIMS International (Belgium))

Aanvulling soorten activiteiten voor AIMS International (Belgium)
Addition kinds of activities for AIMS International (Belgium)

33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
50320501. Cinders | Cinders
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij AIMS International (Belgium): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIMS International (Belgium): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIMS International (Belgium). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIMS International (Belgium). Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van AIMS International (Belgium) in sociale netwerken
Look for responds of AIMS International (Belgium) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIMS International (Belgium). Laat een reactie achter voor AIMS International (Belgium). AIMS International (Belgium) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIMS International (Belgium). Leave a respond for AIMS International (Belgium). AIMS International (Belgium) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIMS International (Belgium) op de google maps. Adres en contacten AIMS International (Belgium)
Location of AIMS International (Belgium) on the google maps. Address and contacts of AIMS International (Belgium)

Andere gerelateerde bedrijven als come AIMS International (Belgium) AIMS International (Belgium): Smeets Van Hopplynus (opticiens) SA | LIERSE KANTOORMEUBELEN BVBA | BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE | Collignon B | VERBRUGGEN, PETER

Other related companies as AIMS International (Belgium): Smeets Van Hopplynus (opticiens) SA | LIERSE KANTOORMEUBELEN BVBA | BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE | Collignon B | VERBRUGGEN, PETER

AIMS International (Belgium) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is AIMS International (Belgium), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06828247070. Het bedrijf AIMS International (Belgium) bevindt zich op het adres: Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AIMS International (Belgium) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIMS International (Belgium) is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIMS International (Belgium) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIMS International (Belgium), openstaande posities, locatie van AIMS International (Belgium) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIMS International (Belgium) is a company, that was registered 2015 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is AIMS International (Belgium), company assigned to the tax number BE06828247070. The company AIMS International (Belgium) is located at the address: Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AIMS International (Belgium) were not found.
The main activity of AIMS International (Belgium) is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIMS International (Belgium) is not available. You also can look at reviews of AIMS International (Belgium), open positions, location of AIMS International (Belgium) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIMS International (Belgium), Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIMS International (Belgium), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIMS International (Belgium), Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIMS International (Belgium), employees, financial statistics.