BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Contactgegevens BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Regio (region): Liège 1 (Angleur), België

Adres (address): Quai des Ardennes 135,4031, België

Telefoon (phone): 04 365 04 34 04 365 04 34

Fax (fax): 04 365 04 34; 04 365 04 54 04 365 04 34; 04 365 04 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Products information BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

BTW identificatienummer (tax): BE07930175781
Ondernemingsnummer: 5030609130
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
(Get full report from official database of BE for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Addition kinds of activities for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

3829. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
09130202. Kreeft, vangen van | Crayfish, catching of
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
59999903. Autograph leveringen | Autograph supplies
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE in sociale netwerken
Look for responds of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Laat een reactie achter voor BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. Leave a respond for BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE. BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE op de google maps. Adres en contacten BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE
Location of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on the google maps. Address and contacts of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: Jazzy Promotion | Deve-Pack NV | Bel Swan | WWDB Communications | VANDAMME CONTOUR

Other related companies as BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE: Jazzy Promotion | Deve-Pack NV | Bel Swan | WWDB Communications | VANDAMME CONTOUR

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Angleur), België. De volledige naam van het bedrijf is BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07930175781. Het bedrijf BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE bevindt zich op het adres: Quai des Ardennes 135,4031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, openstaande posities, locatie van BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is a company, that was registered 2005 in Liège 1 (Angleur) region, Belgium. Full name of company is BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, company assigned to the tax number BE07930175781. The company BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is located at the address: Quai des Ardennes 135,4031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE were not found.
The main activity of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE is not available. You also can look at reviews of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, open positions, location of BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Liège 1 (Angleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, Liège 1 (Angleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKERS DESIGN-SHOP DAINESE, employees, financial statistics.