BROCANTE DE LINTHOUT

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BROCANTE DE LINTHOUT
Private companiesRailroad Transportation • BROCANTE DE LINTHOUT

Contactgegevens BROCANTE DE LINTHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROCANTE DE LINTHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROCANTE DE LINTHOUT

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Linthoutstraat 176,1040, België

Telefoon (phone): 0478 97 29 53; 02 733 06 01 0478 97 29 53; 02 733 06 01

Fax (fax): +32 (53) 711-45-56 +32 (53) 711-45-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROCANTE DE LINTHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROCANTE DE LINTHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROCANTE DE LINTHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROCANTE DE LINTHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROCANTE DE LINTHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROCANTE DE LINTHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROCANTE DE LINTHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROCANTE DE LINTHOUT
Products information BROCANTE DE LINTHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE08868682861
Ondernemingsnummer: 4405761718
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BROCANTE DE LINTHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROCANTE DE LINTHOUT
(Get full report from official database of BE for BROCANTE DE LINTHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROCANTE DE LINTHOUT
Addition kinds of activities for BROCANTE DE LINTHOUT

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
14990105. Jade mijnbouw | Jade mining
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
34710106. Goudplaten | Gold plating
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries

Werken bij BROCANTE DE LINTHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROCANTE DE LINTHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROCANTE DE LINTHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROCANTE DE LINTHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van BROCANTE DE LINTHOUT in sociale netwerken
Look for responds of BROCANTE DE LINTHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROCANTE DE LINTHOUT. Laat een reactie achter voor BROCANTE DE LINTHOUT. BROCANTE DE LINTHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROCANTE DE LINTHOUT. Leave a respond for BROCANTE DE LINTHOUT. BROCANTE DE LINTHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROCANTE DE LINTHOUT op de google maps. Adres en contacten BROCANTE DE LINTHOUT
Location of BROCANTE DE LINTHOUT on the google maps. Address and contacts of BROCANTE DE LINTHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BROCANTE DE LINTHOUT BROCANTE DE LINTHOUT: Renval SPRL | A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA | B.R. Met | GALENE EVENT | Sensors and Synergy S.A.

Other related companies as BROCANTE DE LINTHOUT: Renval SPRL | A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA | B.R. Met | GALENE EVENT | Sensors and Synergy S.A.

BROCANTE DE LINTHOUT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BROCANTE DE LINTHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868682861. Het bedrijf BROCANTE DE LINTHOUT bevindt zich op het adres: Linthoutstraat 176,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BROCANTE DE LINTHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROCANTE DE LINTHOUT is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROCANTE DE LINTHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROCANTE DE LINTHOUT, openstaande posities, locatie van BROCANTE DE LINTHOUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BROCANTE DE LINTHOUT is a company, that was registered 1987 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is BROCANTE DE LINTHOUT, company assigned to the tax number BE08868682861. The company BROCANTE DE LINTHOUT is located at the address: Linthoutstraat 176,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BROCANTE DE LINTHOUT were not found.
The main activity of BROCANTE DE LINTHOUT is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BROCANTE DE LINTHOUT is not available. You also can look at reviews of BROCANTE DE LINTHOUT, open positions, location of BROCANTE DE LINTHOUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROCANTE DE LINTHOUT, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROCANTE DE LINTHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROCANTE DE LINTHOUT, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROCANTE DE LINTHOUT, employees, financial statistics.