A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Private companiesRailroad Transportation • A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Contactgegevens A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 70,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 93 62; 051 20 20 52 051 22 93 62; 051 20 20 52

Fax (fax): 051 24 50 23; 051 24 73 00 051 24 50 23; 051 24 73 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Products information A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08411926269
Ondernemingsnummer: 1796783447
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
(Get full report from official database of BE for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Addition kinds of activities for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
36990108. Lineaire versnellers | Linear accelerators
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment

Werken bij A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen van gevelbekleding

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

Zoek naar antwoorden van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Laat een reactie achter voor A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. Leave a respond for A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA. A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de google maps. Adres en contacten A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA
Location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the google maps. Address and contacts of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: OPTION FACILITIES NV | Bell Microproducts NV | Lovema SA | Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco | Vercruysse Kadaner

Other related companies as A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA: OPTION FACILITIES NV | Bell Microproducts NV | Lovema SA | Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco | Vercruysse Kadaner

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08411926269. Het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 70,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, openstaande posities, locatie van A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is a company, that was registered 2010 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, company assigned to the tax number BE08411926269. The company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is located at the address: Industrieweg 70,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA were not found.
The main activity of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA is not available. You also can look at reviews of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, open positions, location of A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.V.-Aandrijftechniek Vanneste BVBA, employees, financial statistics.