Centrum Elzenveld

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Centrum Elzenveld
Private companiesBusiness Services • Centrum Elzenveld

Contactgegevens Centrum Elzenveld: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum Elzenveld: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum Elzenveld

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Gasthuisstraat 45,2000, België

Telefoon (phone): 03 202 77 00; 03 202 77 11; 03 202 77 70; 03 202 77 71 03 202 77 00; 03 202 77 11; 03 202 77 70; 03 202 77 71

Fax (fax): 03 202 77 00; 03 202 77 75 03 202 77 00; 03 202 77 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum Elzenveld: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum Elzenveld"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum Elzenveld"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum Elzenveld, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum Elzenveld. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum Elzenveld, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum Elzenveld. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum Elzenveld
Products information Centrum Elzenveld

BTW identificatienummer (tax): BE06142150878
Ondernemingsnummer: 4861968994
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Centrum Elzenveld zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum Elzenveld
(Get full report from official database of BE for Centrum Elzenveld)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum Elzenveld
Addition kinds of activities for Centrum Elzenveld

01399903. Hop boerderij | Hop farm
07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
20910306. Kabeljauw: verpakt in blikjes, potten, enz. | Codfish: packaged in cans, jars, etc.
26720205. Etiketten (ongedrukt), gommateriaal: gemaakt van aangekochte materialen | Labels (unprinted), gummed: made from purchased materials
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
35999903. katapulten | Catapults
38230300. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments

Werken bij Centrum Elzenveld: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum Elzenveld: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum Elzenveld. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum Elzenveld. Looking for open vacancies in other companies

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Centrum Elzenveld in sociale netwerken
Look for responds of Centrum Elzenveld in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum Elzenveld. Laat een reactie achter voor Centrum Elzenveld. Centrum Elzenveld bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum Elzenveld. Leave a respond for Centrum Elzenveld. Centrum Elzenveld on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum Elzenveld op de google maps. Adres en contacten Centrum Elzenveld
Location of Centrum Elzenveld on the google maps. Address and contacts of Centrum Elzenveld

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum Elzenveld Centrum Elzenveld: GARAGE FABRY | Athex BVBA | MAZDA/AELTERMAN | Odyssee Productions BVBA | Art et Toitures

Other related companies as Centrum Elzenveld: GARAGE FABRY | Athex BVBA | MAZDA/AELTERMAN | Odyssee Productions BVBA | Art et Toitures

Centrum Elzenveld is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum Elzenveld, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142150878. Het bedrijf Centrum Elzenveld bevindt zich op het adres: Lange Gasthuisstraat 45,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Centrum Elzenveld zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum Elzenveld is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum Elzenveld is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum Elzenveld, openstaande posities, locatie van Centrum Elzenveld op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centrum Elzenveld is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Centrum Elzenveld, company assigned to the tax number BE06142150878. The company Centrum Elzenveld is located at the address: Lange Gasthuisstraat 45,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Centrum Elzenveld were not found.
The main activity of Centrum Elzenveld is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum Elzenveld is not available. You also can look at reviews of Centrum Elzenveld, open positions, location of Centrum Elzenveld on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum Elzenveld, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum Elzenveld, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum Elzenveld, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum Elzenveld, employees, financial statistics.