Lefebvre Patrick bvba BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Lefebvre Patrick bvba BVBA
Private companiesReal Estate • Lefebvre Patrick bvba BVBA

Contactgegevens Lefebvre Patrick bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lefebvre Patrick bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lefebvre Patrick bvba BVBA

Regio (region): Waregem (Desselgem), België

Adres (address): Nieuwstraat 102-104,8792, België

Telefoon (phone): 056 71 71 65; 0475 66 09 06; 0478 30 61 27 056 71 71 65; 0475 66 09 06; 0478 30 61 27

Fax (fax): 056 71 71 65 056 71 71 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lefebvre Patrick bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lefebvre Patrick bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lefebvre Patrick bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lefebvre Patrick bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lefebvre Patrick bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lefebvre Patrick bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lefebvre Patrick bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lefebvre Patrick bvba BVBA
Products information Lefebvre Patrick bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04705963134
Ondernemingsnummer: 2752319335
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lefebvre Patrick bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lefebvre Patrick bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for Lefebvre Patrick bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lefebvre Patrick bvba BVBA
Addition kinds of activities for Lefebvre Patrick bvba BVBA

349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
33121004. Blik | Tinplate
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal

Werken bij Lefebvre Patrick bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lefebvre Patrick bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lefebvre Patrick bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lefebvre Patrick bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van Lefebvre Patrick bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lefebvre Patrick bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lefebvre Patrick bvba BVBA. Laat een reactie achter voor Lefebvre Patrick bvba BVBA. Lefebvre Patrick bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lefebvre Patrick bvba BVBA. Leave a respond for Lefebvre Patrick bvba BVBA. Lefebvre Patrick bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lefebvre Patrick bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten Lefebvre Patrick bvba BVBA
Location of Lefebvre Patrick bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of Lefebvre Patrick bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lefebvre Patrick bvba BVBA Lefebvre Patrick bvba BVBA: Didier Autohandel NV | L.I.S. Hydraulics BVBA | COPYCENTER REEKMANS TANX BVBA | WOONFASE BVBA | Dasco

Other related companies as Lefebvre Patrick bvba BVBA: Didier Autohandel NV | L.I.S. Hydraulics BVBA | COPYCENTER REEKMANS TANX BVBA | WOONFASE BVBA | Dasco

Lefebvre Patrick bvba BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Waregem (Desselgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Lefebvre Patrick bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04705963134. Het bedrijf Lefebvre Patrick bvba BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 102-104,8792. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lefebvre Patrick bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lefebvre Patrick bvba BVBA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lefebvre Patrick bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lefebvre Patrick bvba BVBA, openstaande posities, locatie van Lefebvre Patrick bvba BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lefebvre Patrick bvba BVBA is a company, that was registered 2004 in Waregem (Desselgem) region, Belgium. Full name of company is Lefebvre Patrick bvba BVBA, company assigned to the tax number BE04705963134. The company Lefebvre Patrick bvba BVBA is located at the address: Nieuwstraat 102-104,8792. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lefebvre Patrick bvba BVBA were not found.
The main activity of Lefebvre Patrick bvba BVBA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lefebvre Patrick bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of Lefebvre Patrick bvba BVBA, open positions, location of Lefebvre Patrick bvba BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lefebvre Patrick bvba BVBA, Waregem (Desselgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lefebvre Patrick bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lefebvre Patrick bvba BVBA, Waregem (Desselgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lefebvre Patrick bvba BVBA, employees, financial statistics.