D M TOTAALTIMMER BVBA

Contactgegevens D M TOTAALTIMMER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D M TOTAALTIMMER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D M TOTAALTIMMER BVBA

Regio (region): Stekene, België

Adres (address): Zavelstraat 19,9190, België

Telefoon (phone): 03 779 82 47; 03 779 93 78 03 779 82 47; 03 779 93 78

Fax (fax): 03 789 13 09 03 789 13 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D M TOTAALTIMMER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D M TOTAALTIMMER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D M TOTAALTIMMER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D M TOTAALTIMMER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D M TOTAALTIMMER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D M TOTAALTIMMER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D M TOTAALTIMMER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D M TOTAALTIMMER BVBA
Products information D M TOTAALTIMMER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05712585449
Ondernemingsnummer: 2819610595
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in D M TOTAALTIMMER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D M TOTAALTIMMER BVBA
(Get full report from official database of BE for D M TOTAALTIMMER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D M TOTAALTIMMER BVBA
Addition kinds of activities for D M TOTAALTIMMER BVBA

519401. Roken tabak | Smoking tobacco
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
20990202. Bakpoeder | Baking soda
28139901. Acetyleen | Acetylene
28990501. Dextrine maten | Dextrine sizes
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type

Werken bij D M TOTAALTIMMER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D M TOTAALTIMMER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D M TOTAALTIMMER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D M TOTAALTIMMER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van D M TOTAALTIMMER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D M TOTAALTIMMER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D M TOTAALTIMMER BVBA. Laat een reactie achter voor D M TOTAALTIMMER BVBA. D M TOTAALTIMMER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D M TOTAALTIMMER BVBA. Leave a respond for D M TOTAALTIMMER BVBA. D M TOTAALTIMMER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D M TOTAALTIMMER BVBA op de google maps. Adres en contacten D M TOTAALTIMMER BVBA
Location of D M TOTAALTIMMER BVBA on the google maps. Address and contacts of D M TOTAALTIMMER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D M TOTAALTIMMER BVBA D M TOTAALTIMMER BVBA: Popelier | Globalcom SPRL | Ludique BVBA | Paul Lanssens | Uyttendaele

Other related companies as D M TOTAALTIMMER BVBA: Popelier | Globalcom SPRL | Ludique BVBA | Paul Lanssens | Uyttendaele

D M TOTAALTIMMER BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Stekene, België. De volledige naam van het bedrijf is D M TOTAALTIMMER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05712585449. Het bedrijf D M TOTAALTIMMER BVBA bevindt zich op het adres: Zavelstraat 19,9190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D M TOTAALTIMMER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D M TOTAALTIMMER BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D M TOTAALTIMMER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D M TOTAALTIMMER BVBA, openstaande posities, locatie van D M TOTAALTIMMER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D M TOTAALTIMMER BVBA is a company, that was registered 2012 in Stekene region, Belgium. Full name of company is D M TOTAALTIMMER BVBA, company assigned to the tax number BE05712585449. The company D M TOTAALTIMMER BVBA is located at the address: Zavelstraat 19,9190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D M TOTAALTIMMER BVBA were not found.
The main activity of D M TOTAALTIMMER BVBA is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D M TOTAALTIMMER BVBA is not available. You also can look at reviews of D M TOTAALTIMMER BVBA, open positions, location of D M TOTAALTIMMER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D M TOTAALTIMMER BVBA, Stekene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D M TOTAALTIMMER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D M TOTAALTIMMER BVBA, Stekene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D M TOTAALTIMMER BVBA, employees, financial statistics.