Paul Lanssens

Contactgegevens Paul Lanssens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paul Lanssens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paul Lanssens

Regio (region): Brugge B-8200 - BE, België

Adres (address): Sint-Michielslaan 90, België

Telefoon (phone): +32 50 38 16 50 +32 50 38 16 50

Fax (fax): +32 (53) 859-43-53 +32 (53) 859-43-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paul Lanssens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paul Lanssens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paul Lanssens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paul Lanssens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paul Lanssens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paul Lanssens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paul Lanssens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paul Lanssens
Products information Paul Lanssens

BTW identificatienummer (tax): BE05796630859
Ondernemingsnummer: 9480072021
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Paul Lanssens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paul Lanssens
(Get full report from official database of BE for Paul Lanssens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paul Lanssens
Addition kinds of activities for Paul Lanssens

961100. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
27590502. Enveloppen: drukwerk, NSK | Envelopes: printing, nsk
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij Paul Lanssens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paul Lanssens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paul Lanssens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paul Lanssens. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Paul Lanssens in sociale netwerken
Look for responds of Paul Lanssens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paul Lanssens. Laat een reactie achter voor Paul Lanssens. Paul Lanssens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paul Lanssens. Leave a respond for Paul Lanssens. Paul Lanssens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paul Lanssens op de google maps. Adres en contacten Paul Lanssens
Location of Paul Lanssens on the google maps. Address and contacts of Paul Lanssens

Andere gerelateerde bedrijven als come Paul Lanssens Paul Lanssens: Himpe Lisabeth en Co BVBA | FOUBERT RAOUL GLASWERKEN | OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE | Van de Craen B.V.B.A. | Strat & Com s.a

Other related companies as Paul Lanssens: Himpe Lisabeth en Co BVBA | FOUBERT RAOUL GLASWERKEN | OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE | Van de Craen B.V.B.A. | Strat & Com s.a

Paul Lanssens is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brugge B-8200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Paul Lanssens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05796630859. Het bedrijf Paul Lanssens bevindt zich op het adres: Sint-Michielslaan 90. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Paul Lanssens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paul Lanssens is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paul Lanssens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paul Lanssens, openstaande posities, locatie van Paul Lanssens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paul Lanssens is a company, that was registered 2013 in Brugge B-8200 - BE region, Belgium. Full name of company is Paul Lanssens, company assigned to the tax number BE05796630859. The company Paul Lanssens is located at the address: Sint-Michielslaan 90. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Paul Lanssens were not found.
The main activity of Paul Lanssens is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paul Lanssens is not available. You also can look at reviews of Paul Lanssens, open positions, location of Paul Lanssens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paul Lanssens, Brugge B-8200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paul Lanssens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paul Lanssens, Brugge B-8200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paul Lanssens, employees, financial statistics.